.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 00:43

Νότης Παπαπαύλου - Χωρίς χορηγό!

 

Έμεινε στον αέρα

 

 


Ο Νότης Παπαπαύλου συμμετείχε φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα CEV με χορηγό την CWM FX, και μάλιστα, είχε ξεκινήσει και πολύ δυνατά, κερδίζοντας βαθμούς με τερματισμό στην 12η θέση, στον 1ο αγώνα που έγινε στην Albacete. Με τα προβλήματα του χορηγού CWM FX να έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις χορηγίες, ο Νότης Παπαπαύλου βρίσκεται στον αέρα. Το παρακάτω δελτίο τύπου, αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα:

"Μετά από 6 χρόνια αγωνιστικής πορείας σε καταξιωμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εκπροσωπώντας την χώρα μου με όλες μου τις δυνάμεις πρωτοπορώντας για τη χώρα μου δίνοντας το παράδειγμα να ασχοληθούν και άλλα παιδιά με τον υπέροχο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, βρίσκομαι τώρα στην δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσω ότι δεν συνεχίζω την αγωνιστική μου πορεία στο εξωτερικό. Ένα νέο που με βρίσκει απροετοίμαστο ψυχολογικά αλλά και οικονομικά για να μπορέσω να κάνω κάτι για αυτό. Στην φετινή μικρή πορεία έκανα το καλύτερο με σεβασμό και στον εαυτό μου και στο χορηγό, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζω και που αυτοί που θα έπρεπε να γνωρίζουν και να έχουν φροντίσει για τη συνέχεια της τόσο Ευοίωνης πορείας σιωπούν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στα μέσα τις χρονιάς είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί χορηγός έστω και για λίγους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και για αυτό. Άλλωστε η πορεία ως τώρα δεν ήταν ποτέ εύκολη. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τις ερωτήσεις σας τόσο καιρό. Ξέρω πως δεν σας κάλυψα ακριβώς αφού έχω και εγώ ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα..."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 00:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon