.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 11:07

Παναγιώτης Κουζής – Στο παγκόσμιο MXGP!

 

Στην Σουηδία με Honda CRF450R

 

O Παναγιώτης Κουζής, 12 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross “ανοίγει τα φτερά του” και εκτός Ελλάδος, δηλώνοντας συμμετοχή στο δωδέκατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross MXGP, ο οποίος θα διοργανωθεί στην Uddevalla της Σουηδίας, την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Glimminge Motorstadium, μία από τις πιο μικρές πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με συνολικό μήκος 1557m, πολύ τεχνική και με σκληρό χώμα.

Ο Παναγιώτης Κουζής, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη με Honda CRF450R στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, γεγονός που αποδεικνύεται και από την πρώτη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Motocrossμε 191 βαθμούς μετά τους τέσσερεις πρώτους αγώνες.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τον αγώνα δήλωσε: «…η συμμετοχή μου σε ένα αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross θα μου προσφέρει τεράστια εμπειρία αφού θα έχω τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά και να συναγωνιστώ με τους κορυφαίους οδηγούς motocross».

OΠαναγιώτης Κουζής θα συμμετάσχει στον αγώνα με μία HondaCRF450RΜΥ14, μία μοτοσυκλέτα η οποία μετά από 12 χρόνια εξέλιξης μέσα από στους αγώνες βρίσκεται στο απόγειο της τεχνολογικής της εξέλιξης. Είναι εφοδιασμένη με τετράχρονο κινητήρα 449cc. με σύστημα διπλού ψεκασμού και δύο τελικά εξάτμισης για βελτιωμένη ροπή. Η CRF450R διαθέτει αλουμινένιο πλαίσιο διπλής δοκού 6ης γενιάς και είναι εφοδιασμένη με αμορτισέρ της ΚΥΒ εμπρός και πίσω, που χαρίζουν εξαιρετική ευστάθεια, ειδικότερα σε αγωνιστικές συνθήκες.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 11:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon