.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 11:54

Team 300TT 2014 – Η απάντηση του manager - κου Χρήστου Γεωργιάδη

 

Απάντηση στο δελτίο του κου Ανδρέα Ψυχογυιού

 


Σήμερα λάβαμε από τον Manager της ομάδας Team 300TT 2014, κο Χρήστο Γεωργιάδη, την απάντηση στο δελτίο τύπου που μας απέστειλε και δημοσιεύθηκε χτες, ο κος Ανδρέας Ψυχογυιός, σχετικά με την δήλωση αποχώρησης του από την ομάδα Team 300TT 2014

Βρείτε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου:

“Ανακοίνωση σχετικά με τη δημοσίευση του κου Ανδρέα Ψυχογυιού για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ελληνική Ομάδα Team300TT 2014,

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΤ ΤΟΥ ISLE OF MAN, ΤΟ 2014.
Λυπάμαι ειλικρινά, εκφράζοντας και τα συναισθήματα όλων των μελών της Team300TT 2014, για την απόφαση του καταξιωμένου Έλληνα αγωνιζόμενου μοτοσυκλετιστή, κου Ανδρεά Ψυχογυιού, να αποχωρίσει από την ομαδική προσπάθεια της πρώτης Ελληνικής αποστολής στον θρυλικό αγώνα ΤΤ του Isle of Man για το 2014. Είμαι σίγουρος ότι αυτή του η απόφαση δεν ήταν ούτε εύκολη, ούτε παρορμητική.
Είναι γνωστό, ότι η σκέψη της συμμετοχής σε αυτόν το αγώνα δεν ανήκει σε έναν, είναι όνειρο πολλών Ελλήνων μοτοσυκλετιστών εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν είχε επιχειρήσει αυτό το τόλμημα, λόγω των μεγάλων απαιτήσεων σε επίπεδο οργανωτικό, τεχνογνωσίας, εμπειρίας και οικονομικό. Το Isle of Man, πέρα τη δυσκολία του, είναι «αχαρτογράφητο μονοπάτι» για όλους, γι’ αυτό, αρχικά, το οργανωτικό μέρος βαραίνει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Η επιτυχία προϋποθέτει αυστηρότατους κανόνες και πάνω απ’ όλα καλή οργάνωση και εξειδίκευση σε κάθε τομέα, εμπιστοσύνη, συντονισμό και απόλυτη ένταξη στην ομάδα. Ο κος Ανδρέας Ψυχογυιός ήταν ο πρώτος που μου είπε προσωπικά «θέλω να πάω στο Isle of Man» και το εννοούσε. Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την απόφαση αυτής της ομαδικής πλέον συμμετοχής, έγινε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, στον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών, από τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων ήταν και ο ίδιος ως αναβάτης κι εγώ ως Team manager, που ανέλαβα να το ανακοινώσω δημόσια.
Από τότε, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη του καθήκοντός μου ως Team manager της Ομάδας, θέση που επέλεξαν και αποδέχτηκαν όλα τα μέλη εξ’ αρχής, έθεσα τους κανόνες κάτω από τους οποίους θα είναι βιώσιμη και επιτυχημένη αυτή η προσπάθεια, οργανωτικά, αγωνιστικά, επικοινωνιακά, με συγκεκριμένη στρατηγική και στόχευση διαπολιτισμικού χαρακτήρα. Δημιούργησα το ασφαλές πλαίσιο που θα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στο isle of Man και στο εξωτερικό, όπως επίσης το όνομα, τα σύμβολα και όλο το κομμάτι του marketing και της επικοινωνίας, ως ειδικός επί 25 συναπτά χρόνια. Έθεσα στη διάθεση της Ομάδας όλη μου την εμπειρία, τεχνογνωσία και ικανότητες management, ώστε να δοθεί αποτελεσματική ώθηση στο όλο εγχείρημα. Επίσης, διέθεσα όλη τη γνώση από την εμπλοκή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2013 και φυσικά την εμπειρία ως Team manager επιτυχημένης συμμετοχής γνωστού Έλληνα αγωνιζόμενου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport (WSS).

Σήμερα ειδικά, για την Team300TT 2014, όπως και κάθε άλλη σοβαρή προσπάθεια στο χώρο των αγώνων μοτοσυκλέτας, είναι επιτακτική ανάγκη, υποχρέωση και καθήκον, η κατάλληλη εύρεση χορηγών και υποστήριξης, πρωτίστως για λόγους εξασφάλισης ποιοτικού και σύγχρονου εξοπλισμού μοτοσυκλέτας και αναβάτη, που θα επιτρέψει την όσο το δυνατόν ασφαλή συμμετοχή και επιστροφή τους. Φυσικά, η ομάδα οφείλει και να αναπτυχθεί συνολικά, έτσι ώστε να προσφέρει κορυφαία αντισταθμιστικά οφέλη στους χορηγούς της. Όλα αυτά, καμία σχέση δεν έχουν με το όποιο είδος «εμπορευματοποίησης», πόσο μάλιστα, όπως είναι γνωστό, όταν η φιλοσοφία μας είναι να συντεθούν για πρώτη φορά η μοτοσυκλέτα και η τεχνολογία με τον Ελληνικό Πολιτισμό την Ελληνική Ιστορία και την Τέχνη, προσφέροντας υπερηφάνεια στους απανταχού Έλληνες και γράφοντας νέο κεφάλαιο στην Ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας.
Σεβόμενος την απόφασή του, εύχομαι την καλύτερη επιτυχία στον κο Ανδρέα Ψυχογυιό. Η Ομάδα προχωρά ακάθεκτη και σταθερά αμετακίνητη στους στόχους και τη φιλοσοφία της. Με πολλή δουλειά, φτάνει κοντά σας και γίνεται ένα μαζί σας. Με αυστηρούς κανόνες και οργάνωση. Με μαχητικότητα, ζωντάνια, αποφασιστικότητα και πάθος. Αλλά πάνω απ’ όλα, με την απόλυτη συνειδητοποίηση ότι το «δικό μας» ΤΤ είναι η κάθε μέρα που ζούμε! Η Team300TT 2014 είναι εδώ, σταθερή στις θέσεις της, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας ότι εάν είμαστε οργανωμένοι και αγωνιζόμαστε μαζί, θα πετύχουμε.

Με εκτίμηση,

Xρήστος Γεωργιάδης
Team Manager, Marketing & Communication Manager
Team300TT 2014

GREEKS ARE BORN TO RACE

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 08:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon