.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 10:08

Ben Spies – Αποσύρεται από τους αγώνες

 

Τέλος και με την Ducati

 


Από κοινού ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους η Ducati Motor Holding και ο αναβάτης της στα MotoGP, Ben Spies, αν και είχαν υπογράψει συμβόλαιο για συμμετοχή του για το 2013 και το 2014 με την 
Ignite Pramac Racing Team.
Η φετινή χρονιά δεν ήταν ότι καλύτερο για τον Ben ο οποίος από τον Οκτώβριο του 2012 ταλαιπωρείται από χτύπημα στον δεξιό του ώμο, όταν έτρεχε με την ομάδα της Yamaha. Μετά από εγχειρήσεις, αλλά και από μία πτώση που είχε στην Indianapolis φέτος τον Αύγουστο, που τον οδήγησε ξανά στο χειρουργείο, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Έτσι, ο Ben Spies, τρεις φορές πρωταθλητής AMA Superbike και παγκόσμιος πρωταθλητής Superbike το 2009, ανακοίνωσε ότι σταματάει την αγωνιστική δράση.

“Είχα μεγάλη αγωνία για να συμμετάσχω με την Ducati, και η εταιρία με υποστήριζε πολύ. Είμαι απογοητευμένος που δεν κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου, και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν, από τους οργανωτές των αγώνων, το εργοστάσιο, την ομάδα, και όλους τους οπαδούς μου, που με υποστηρίζουν σε όλη μου την καριέρα. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα την επιτυχία που θα είχα στα 20 χρόνια της καριέρας μου αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσω και το κάνω με μεγάλη στεναχώρια.”
Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι σταμάτησε πολύ νωρίς, ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει στο χώρο και ότι δεν σταματούν οι αναβάτες για τέτοιους λόγους – όχι στα 29 τους. Το μέλλον θα δείξει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon