.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 21:28

Ducati Panigale 1199 WSBK

Παρουσιάστηκε επίσημα

 




Λίγες ημέρες πριν το τεστ των ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, στο Phillip Island, η Ducati Alstare αποκάλυψε τα χρώματα της νέας της μοτοσυκλέτας, της πανέμορφης 1199 Panigale των Checa και Badovini! Το κλασικό χρώμα της ιταλικής φίρμας κυριαρχεί, ενώ παρουσιάζονται και τέσσερεις από τους βασικούς της χορηγούς: η Energy Trading International (η ίδια που είναι χορηγός και του Iannone στο MotoGP), o Όμιλος FIAMM (μπαταρίες), FICC (ενεργειακό ποτό) και η ΤΙΜ (η γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών).
«Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος με τέτοια ομάδα και μια μοτοσυκλέτα αυτού του επιπέδου! Η πρόκληση που μας περιμένει δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά χάρη στους συνεργάτες μας και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Ducati, θα βρούμε τη δύναμη και το κίνητρο να ανταπεξέλθουμε. Ευχαριστώ όλους όσοι μας εμπιστεύονται και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποδώσουμε αυτό το πάθος και το σεβασμό!», σχολίασε ο Francis Batta, ο επικεφαλής της ομάδας.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 21:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon