.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 10:43

Kevin Widham – Κρεμάει τα γάντια

Το τέλος της καριέρας

 




Στα 34 του χρόνια και μετά από 19 χρόνια αγωνιστικής ιστορίας σαν επαγγελματίας αναβάτης, ο Kevin Widham αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια. Ο Kevin ανακοίνωσε ότι σταματάει τους αγώνες στον 3ο γύρου του AMA Supercross, στο Anaheim II, το Σάββατο. Με περισσότερους από 200 αγώνες στο ενεργητικό του, δύο τίτλου στην κατηγορία Supercross Lites, δήλωσε: “Ότι αγαπάω περισσότερο στον κόσμο είναι να οδηγάω για πάντα. Η επιλογή μου να σταματήσω, ήταν σκληρή.”

Ο Widham ήθελε να επεκτείνει την καριέρα του για άλλο ένα χρόνο, το 2014, αλλά ένα ατύχημα στο Houston και μία σύγκρουση στο Monster Energy Cup τον προηγούμενο Οκτώβριο του έβαλαν την ιδέα στο μυαλό.
Όπως δήλωσε ο manager της GEICO Honda, Mike LaRocco, είδε τα πρώτα σημάδια για την απόφαση του Widham στους πρώτους αγώνες της χρονιάς.  “Ερχόταν στους αγώνες στρεσαρισμένος με πράγματα που κανονικά δεν αγχώνουν τους αναβάτες. Όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι έτσι είναι η αρχή του τέλους.
Ο Kevin Widham, μετά από 31 χρόνια οδήγησης μοτοσυκλέτας motocross / supercross, θα αφιερώσει το χρόνο του στην γυναίκα του Dottie και τα τέσσερα παιδιά του, Madelyn, Annabelle, Elizabeth, και Kevin Jr αλλά και στην αλυσίδα γυμναστηρίων που διαθέτει με την ονομασία Planet Fitness.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 10:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon