.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 10:52

Η Beta στο Tough One 2013


Καλό ντεμπούτο για το Beta Promotor Extreme Team

 





Στο τρομερό Tough One, τον αγώνα Extreme Enduro που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Γενάρη 2013, το νεογέννητο Beta Extreme Team Promotor πέτυχε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την extreme off road σεζόν με την 6η  θέση του Ben Hemingway, την 16η  θέση για τον αδελφό του Dan Hemingway και την 9η  θέση για τον Michael Cobuzzi, τον τρίτο αναβάτη του team.
Επικεφαλής της ομάδας είναι ο επίμονος Willy Maggioli. Και οι τρεις αναβάτες ήταν σε θέση να εκμεταλλευτούν την απόδοση των νέων Beta RR 300 2T, η οποία τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν τον αγώνα. Ο Ben Hemingway αγωνίστηκε σαν λιοντάρι. Είναι σίγουρο ότι όταν μάθει 100% την νέα του μηχανή, θα γίνει ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στην κατηγορία Pro, μαζί με τον αδελφό του Dan.

Ο Dan Hemingway για το μεγαλύτερο μέρος, ήταν άτυχος, αφού προδόθηκε από το mousse του πίσω τροχού, προκαλώντας σημαντική καθυστέρηση σε αυτόν αλλά και στους κοντινούς του αναβάτες. Ένας ακόμα αναβάτης του Beta Extreme Team Promotor, ο Ιταλός Michele Cobuzzi αγωνίστηκε στην κατηγορία Expert, και στον πρώτο του διεθνή αγώνα extreme enduro κατάφερε να κατακτήσει την 9η  θέση της κατηγορίας του.

Η ομάδα δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια και επαίνους μετά τον αγώνα και έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στον επόμενο γύρο στις 16 Φεβρουαρίου, στον ‘Πυρετό του Σαββατόβραδου’ του Ciocco. Εκεί θα διεξαχθεί το θρυλικό πλέον ‘Hell’s Gate’, ο επόμενος σταθμός του Beta Extreme Team Promotor.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Desmosedici GP 13 McCanney στο βάθρο του Tough One »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon