.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 11:35

Valentino Rossi – Στο χειρουργείο!

 

 

Για αφαίρεση του καρφιού από το πόδι

 




Χτες ο Valentino Rossi μπήκε στο νοσοκομείο Cattolica Cervesi για μία μικρή επέμβαση, που αφορούσε την αφαίρεση του καρφιού που είχε στο πόδι του, μετά το ατύχημα που είχε στο Mugello το καλοκαίρι του 2010. Η επέμβαση πήγε μια χαρά και ο αναβάτης της Ducati θα είναι έτοιμος για το δεύτερο τεστ της χρονιάς, που είναι προγραμματισμένο για τις 28 Φεβρουαρίου με 1η Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι το καρφί τοποθετήθηκε στο πόδι του Rossi μετά την πτώση του στο Mugello, έτσι ώστε ο Ιταλός αναβάτης να μπορέσει να βρεθεί σύντομα στην σέλα της Yamaha M1 με την οποία έτρεχε τότε. Τώρα, το ξένο σώμα έπρεπε να αφαιρεθεί και ο κατάλληλος χρόνος ήταν αυτός, αμέσως μετά τις δοκιμές της ομάδας στην Sepang.
Ο Dr. Lucidi, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινήσαμε στις 10 το πρωί και στις 11 ήταν ήδη στο κρεβάτι. Ήταν μία μικρή επέμβαση και ο Valentino ξύπνησε γρήγορα από την αναισθησία, ενώ επέλεξε την συγκεκριμένη κλινική για να είναι κοντά στο σπίτι του. Τώρα μόνο λίγες ημέρες ξεκούραση και στη συνέχεια θα μπορέσει να αρχίσει η αποκατάσταση."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « James Stewart – Τρομακτική πτώση στο Anaheim II Aprilia Superbike Team 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon