.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 22:49

Ο Antonio Cairoli και οι χρυσές Sidi

 

Δώρο για τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο!

 



Άλλος ένας τίτλος ήρθε για τον Antonio Cairoli, ο 5ος της καριέρας του. Η συνεχής ανωδική του πορεία και η βαθμολογική διαφορά, επέτρεψαν στον Ιταλό αναβάτη να πανηγυρίσει τον πέμπτο τίτλο του, έναν αγώνα πριν το τέλος της σεζόν. Ο Cairoli πήρε τελικά το πρωτάθλημα με 596 βαθμούς έναντι 472 του Frossard και 461 του Desalle. Ο Cairoli είναι ένας από τους αναβάτες που χρησιμοποιούσαν μπότες Sidi Crossfire στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν άλλοι τρεις αναβάτες της εταιρίας που βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Στην τέταρτη θέση ο Max Nagl, στην έκτη ο Rui Concalves, στην ένατη ο Jonathan Barragan.

Χρυσές μπότες!

Μιας και η Sidi Crossfire είναι η νούμερο ένα μπότα στο Motocross, η εταιρία γιόρτασε μετά τον αγώνα, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο, σε χρυσό χρώμα, ειδικά για την περίπτωση. Ο Cairoli τις τοποθέτησε δίπλα του ώστε να τις φορέσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Ο Cairoli έχει ήδη πέντε παγκόσμιους τίτλους, τους δύο εξ αυτών στην MX2 το 2005 και 2007, και οι άλλοι στην MX1, το 2009, 2010 και 2011. Συνεχίζει να κυνηγάει τους τίτλους και τις νίκες, σκοπεύοντας να εισαχθεί στους θρύλους του motocross. Προς το παρόν, υπάρχουν άλλοι δύο θρύλοι στο motocross, ο δέκα φορές πρωταθλητής motocross, Stefan Everts, και ο Joel Robert. H Sidi είναι χαρούμενη που έχει τους Everts και Cairoli, με τον τελευταίο να δείχνει στην μέχρι τώρα πορεία του πως τα ρεκόρ είναι για να σπάνε.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Johnny Aubert – Τώρα και στο Dakar! Marco Simoncelli – Honda Gresini »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon