.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 17:30

King of the Baggers – Οι καλύτερες στιγμές από τον πρώτο αγώνα του 2021

Βαλίτσες, τεράστια φέρινγκ και μοτοσυκλέτες 300 κιλών στην πίστα; Μόνο στις ΗΠΑ...

Ο αγώνας King of the Baggers ήταν μια ιδέα που έπεσε πέρυσι με αρκετά πειραματική διάθεση από τους ιθύνοντες του πρωταθλήματος MotoAmerica, δηλαδή των Αμερικιανικών SBK. Η σκέψη τους αφορούσε έναν αγώνα περισσότερο επίδειξης, παρά ταχύτητας, μα το αποτέλεσμα τους διέψευσε πανηγυρικά.

Βλέπετε, όταν βάλεις αγωνιζόμενους στην πίστα και ψεκάσεις στον αέρα λίγη από την τεστοστερόνη της αιωνόβιας διαμάχης Harley εναντίον Indian (στις ΗΠΑ), ακόμη και βόλτα για καφέ να πήγαιναν σε αγώνα θα κατέληγε.

Το θέαμα των τεράστιων τουριστικών κατασκευών να ξύνουν βαλίτσες στην πίστα άρεσε και στο κοινό, έτσι από φέτος η κλάση King of the Baggers εξελίχθηκε σε ένα Κύπελλο που ακολουθεί ως υποστηρικτικός θεσμός το MotoAmerica.

Πριν λίγες μέρες έγινε ο εναρκτήριος αγώνας του πρωταθλήματος MotoAmerica στην πίστα Road Atlanta και εκεί έκαναν και το φετινό τους ντεμπούτο οι Baggers. Με έξι μόλις συμμετοχές και μόνο μια Indian μεταξύ πέντε Harley-Davidson, ο αγώνας των οκτώ γύρων προσέφερε το ασυνήθιστο θέαμά του και έβγαλε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Tyler O’Hara με Indian Challenger, και Kyle Wyman με H-D Road Glide.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος, κρατώντας πίσω του τη μικρή αρμάδα των Harley-Davidson, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον περσινό αγώνα επίδειξης.

Απολαύστε στη συνέχεια ένα σύντομο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα King of the Baggers στη Road Atlanta, με μοτοσυκλέτες που η ελαφρύτερή τους ζυγίζει 289 κιλά!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon