.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 13:56

Αγωνιστική Δράση 21-22 Απριλίου 2018

 

Σούπερ δράση και 24ωρο LeMans!

Κάτι παραπάνω από πλούσια είναι η δράση που θα απολαύσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο με αγώνες σε χώμα και άσφαλτο εντός και εκτός των συνόρων αλλά και τον θρυλικό 24ωρο αγώνα του LeMans!

21-22 Απριλίου: Παν. Πρωτ. Enduro, 2ος αγώνας (διπλός), Ωρωπός

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro συνεχίζεται στον Ωροπό με τον δεύτερο διπλό αγώνα της χρονιάς. Μετά την Καρδίτσα και την διπλή του νίκη ο Γιάννης Τρίγκας θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο έχοντας απέναντί του τους Κίμωνα Καράμπελα (Gas Gas), Αλέξης Ζώρας (KTM) που αναμένεται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

 Δείτε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα εδώ.

22 Απριλίου: Πρωτ. Enduro Ν. Ελλάδας, 1ος αγώνας, Ωρωπός

Παράλληλα με τον δεύτερο αγώνα του Παννεληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Απριλίου και ο 1ος αγώνας της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Ν. Ελλάδας.

22 Απριλίου: MotoGP, 3ος αγώνας, Circuit Of The Americas, Η.Π.Α.

Το MotoGP “μετακομίζει” στην Αργεντινή για τον τρίτο αγώνα της χρονιάς και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον ύστερα από όσα έγινα στην Αργεντινή. Αν δεν έχετε ενημερωθεί απλά διαβάστε τι έγινε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

21-22 Απριλίου: WorldSBK, 4ος αγώνας TT Assen, Ολλανδία

Μετά τον αγώνα στην πίστα του Aragon στην Ισπανία ακολουθεί ο 4ος αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο Assen της Ολλανδίας. Οι Jonathan Rea (Kawasaki) και Chaz Davies μοιράστηκαν τις νίκες επί ισπανικού εδάφους και έρχονται φουριόζοι για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς που πραγματοποιείται στην Γηραιά Ήπειρο.

Δείτε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

21 Απριλίου: AMA SX, 15ος αγώνας, Gillette Stadium, Foxborough, Massachusetts

Το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Supercross κάνει στάση στην Μασαχουσέτη και το στάδιο Gellette για τον 15ο αγώνα, με μόλις δύο ακόμη να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. O εργοστασιακός αναβάτης της Kawasaki, Eli Tomac, ήταν εκείνος που κέρδισε το τελευταίo Triple Crown της χρονιάς με τον Jason Anderson της Husqvarna να προηγείται ωστόσο στο πρωτάθλημα με δσημαντική διαφορά και το Marvin Musquin της KTM να τον ακολουθεί.

Δείτε τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα της χρονιάς εδώ.

21-22 Απριλίου: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, 2ος αγώνας, Le Mans, Γαλλία

Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής θα πραγματοποιηθεί στο θρυλικό LeMans. Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για αυτή την γιορτή των δύο τροχών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 14:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon