.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 14:15

F1 - Όχι πια umbrella girls αλλά umbrella kids!

 

Παιδιά θα αντικαταστήσουν τις κοπέλες στα grid

 

To πρόσφατο θέμα με τις κοπέλες που κρατούσαν τις ομπρέλες στις σχάρες εκκίνησης των αγώνων της F1, φαίνεται πως οδεύει σε μια λύση. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, αντί των αιθέριων υπάρξεων, δίπλα στα μονοθέσια και τους οδηγούς τους, θα βλέπουμε στο εξής… παιδιά. Η δουλειά τους θα είναι η ίδια αλλά εννοείται ότι οποιοσδήποτε παραλληλισμός σε ότι αφορά στην παρουσία, είναι εντελώς άκυρος και αν μη τι άλλο ενοχλητικός!

Το σκεπτικό στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι εντελώς διαφορετικό. Τα παιδιά αυτά, θα επιλέγονται –πάντα με την σύμφωνη γνώμη των κηδεμόνων τους- από τις μικρές κατηγορίες και τις ακαδημίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα υπάρχουν επίσης θέσεις και για παιδιά που απλά  αποτελούν  θαυμαστές του κόσμου της F1, τα οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα επιλέγονται κατόπιν κλήρωσης.

Αντί για τον αισθησιασμό και το “φάτε μάτια ψάρια”, η σημειολογία θα είναι φυσικά διαφορετική, με την νέα γενιά να στέκεται δίπλα στα ινδάλματα της, υποσχόμενη την συνέχεια της F1 και την μεταλαμπάδευση του αγωνιστικού πνεύματος.

Κάτι αντίστοιχο, αποτελεί κοινό τόπο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, όπου σε ματς μεγάλων διοργανώσεων, θα έχετε φυσικά παρατηρήσεις τις ενδεκάδες των δύο ομάδων να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας από το χέρι πιτσιρίκια.

Τα “grid kids”, θα αντικαταστήσουν τα “grid girls” στην νέα σεζόν, με την διοίκηση της  F1 να χαιρετίζει την απόφαση αυτή,  ωστόσο η “παλαιά φρουρά”, που αποτελείται από το πρώην “αφεντικό” της διοργάνωσης Bernie Εcclestone και κάποιος βετεράνους οδηγούς, διαφωνούν κάθετα με όλο αυτό.

Μένει να δούμε τώρα αν οι εξελίξεις αυτές θα έχουν εφαρμογή και στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Πάντως σε ότι αφορά στα MotoGP, η διοργανώτρια Dorna, μέσω του Ezpeleta, έχει ήδη πάρει θέση.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 14:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon