.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 11:29

Team Suzuki Ecstar 2017 - Επίσημη παρουσίαση (Φωτό & Βίντεο)

 

Η εργοστασιακή ομάδα MotoGP του Hamamatsu

 

Μία μέρα πριν την έναρξη του πρώτου τεστ MotoGP για το 2017 στη Sepang, στον χώρο της μαλαισιανής πίστας, στις 29/1/2017, η Suzuki πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της με τους Andrea Iannone & Alex Rins, και με το νέο GSX-RR.

Η ιαπωνική ομάδα, με Team Manager τον Davide Brivio στόχο έχει για το 2017 την μάχη για τις κορυφαίες θέσεις, με τον ταχύτατο όσο και... μανιακό Ιταλό Andrea Iannone και τον rookie Alex Rins που πήρε προαγωγή από το Moto2.

Η τρίτη σεζόν της Suzuki στο MotoGP ξεκινά με καλούς οιωνούς, καθώς το 2016 οι τερματισμοί των Vinales και Aleix Espargaro έδειξαν πως το GSX-RR βρίσκεται πλέον σε ικανοποιητικότατο στάδιο εξέλιξης, και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό.

Ο Iannone έκανε το ντεμπούτο του στους αγώνες το 2005 στα δίχρονα 125, όταν ήταν 15 χρονών, ενώ το ντεμπούτο του στο MotoGP ήρθε το 2013 με την Ducati Pramac, και έκτοτε έχει αποδείξει το πόσο γρήγορος είναι (με συνολικά 31 βάθρα και 13 νίκες), ενώ η επιθετικότητα και η επιμονή του τον κάνουν να ξεχωρίζει -δεν είναι άλλωστε τυχαίο το παρατσούκλι του “The Maniac”. Πέρυσι πήρε την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, στην Αυστρία.

Στην άλλη πλευρά, ο μόλις 21 ετών Ισπανός Rins έκανε το ντεμπούτο του στο Moto3 το 2012 σε ηλικία μόλις... 16 ετών, ενώ έχει δείξει το φυσικό του ταλέντο στις μικρότερες κατηγορίες Moto3 & Moto2, όπου έχει κατακτήσει συνολικά 12 νίκες και 40 βάθρα! Το 2013 ήταν δεύτερος στην τελική κατάταξη του Moto3, ενώ το 2015 κατέκτησε τον τίτλο Rookie της χρονιάς στο Moto2, με 2 νίκες και 10 βάθρα και το 2016 τερμάτισε 3ος στην τελική κατάταξη.

Andrea Iannone #29
“H Suzuki ήταν πάντα για μένα μια εμβληματική μάρκα μοτοσυκλετών και ελπίζω να γίνω μέρος της σπουδαίας ιστορίας που έχουν γράψει με τις μοτοσυκλέτες της αναβάτες θρύλοι του παρελθόντος. Η επόμενη σεζόν είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, και θα τα δώσω όλα για να πετύχω τα καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα.”

Alex Rins #42
“Ομάδα και μοτοσυκλέτα είναι φανταστικές, και έχω τα καλύτερα κίνητρα για το 2017. Κύριος στόχος μου είναι να αποκτήσω εμπειρία, και πιστεύω θα μάθω πολλά την επόμενη χρονιά. Το ατύχημα που είχα στην Valencia πήγε πίσω τα σχέδια μας, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.”

Davide Brivio - Team Manager
“Η σεζόν του 2017 είναι σημαντική για εμάς, καθώς στην τρίτη συνεχόμενη χρονιά μας στο MotoGP δεν ήμαστε πλέον rookies, και πρέπει να βρεθούμε κοντά στους κορυφαίους αντιπάλους μας. Επιπρόσθετα οι 2 νέοι αναβάτες μας, λειτουργούν ως μεγάλο κίνητρο για την ομάδα. Πιστεύω πως ο Iannone έχει ωριμάσει και είναι πλέον έτοιμος να φέρει σπουδαία αποτελέσματα, ενώ ο Alex Rins είναι ένας νέος αναβάτης με μεγάλο ταλέντο, και θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε να αναρριχηθεί στην κορυφή της κατηγορίας. Γνωρίζουμε πως η σεζόν θα είναι δύσκολη για πολλούς λόγους, καθώς όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Πιστεύουμε όμως πως με τον Andrea θα μπορέσουμε να βρεθούμε κοντά στην κορυφή από την αρχή, ενώ μόλις αποκτήσει εμπειρία και ο Alex, αναμένουμε να τον δούμε και εκείνον να παλεύει για τις πρώτες θέσεις.”

Φωτογραφίες

Βίντεο

Δείτε πρώτα το βίντεο για το νέο Suzuki GSX-RR.

Κατόπιν δείτε ένα βίντεο-συνέντευξη με τον Andrea Iannone.

Στη συνέχεια δείτε το βίντεο με τον rookie Alex Rins.

Και τέλος δείτε το βίντεο-συνέντευξη του Team Manager Davide Brivio.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 12:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon