.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 09:19

Harlem Shake - Η τρέλα που άγγιξε την μοτοσυκλέτα - Video

Τώρα και στις εργοαστασιακές ομάδες!

 


Η νέα τρέλα σε παγκόσμιο επίπεδο ονομάζεται Harlem Shake και δεν είναι τίποτα άλλο από μασκαρεμένους τύπους που προσπαθούν να κινηθούν στον ρυθμό του συγκεκριμένου τραγουδιού. Δημιουργούν video στα οποία κάνουν την πλάκα τους και αυτή η πλάκα, έφτασε και μέχρι τις εργοστασιακές ομάδες των αγώνων μοτοσυκλέτας! Παρακάτω θα βρείτε της ομάδας Pata Honda με τον Jonathan Rea από το παγκόσμιο superbike αλλά και της KTM στην ομάδα Supercross, με τους Ken Roczen, Andrew Short, Ronnie Renner, Mike Brown, αλλά και μία έκδοση του Harlem Shake σε Skydive με άλμα από αεροπλάνο! Έτσι για να γελάσουμε λίγο με όλα αυτά που συμβαίνουν! Σκέφτεσαι μήπως να φτιαξετε κι εσείς ένα με την παρέα σας;

Honda Pata Edition

KTM Supercross Edition

Skydive Edition

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 01:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon