.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 12:23

V Strom Hellas Club – Στο 2ο Moto Weekend

 

 

Η λέσχη συμμετέχει

 

 



Το 2ο Moto Weekend θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Οκτωβρίου 2012 στον χώρο του Auto Festival.
Πρόκειται για μια πολυδιάστατη εκδήλωση από πλευράς περιεχομένου, με ύφος επικεντρωμένο στους επισκέπτες του. Στόχος του είναι να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση στην επικοινωνία του χώρου της μοτοσυκλέτας με το κοινό της.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν και σε συνδυασμό με την δυναμική επικοινωνία του event αναμένεται αθρόα προσέλευση επισκεπτών.

Η λέσχη μας θα συμμετέχει και φέτος με δικό της περίπτερο. Καλούμε όλους τους φίλους του VSTROM, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 12:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Scooter Festival 2012 14ο Αττικό Ράλυ, Κυριακή 7 Οκτωβρίου »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon