.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 01:20

1o Enduro Festival Μεγάρων 2012

 

 

Στις 30 Σεπτεμβρίου!

 

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του 1ου Enduro Festival Μεγάρων, που διοργανώνεται από το Entouring Moto Club στο Αλεποχώρι την Κυριακή στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ευκαιρία για βόλτα

Καθώς το καλοκαίρι μας αποχαιρετά για τα καλά και τα χώματα αρχίζουν να γίνονται νωπά, είναι ώρα να βγάλουμε τις μοτοσυκλέτες μας από το γκαράζ και να αρχίζουμε τις φθινοπωρινές μας εντουρόβολτες! Μια τέτοια εντουρόβολτα για κάθε επίπεδο οδηγών θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στα πέριξ του Αλεποχωρίου, σε μια προσπάθεια να συναντηθούμε όλοι οι φίλοι του αθλήματος, τόσο του αγωνιστικού, όσο και του ερασιτεχνικού!

Έχετε παλιό – παροπλισμένο DT, KLR, XT, XLR, XR, DR?
Ευκαιρία να το ξεσκουριάσετε!

Θέλετε να γνωρίσετε τα μοντέλα του 2013?
Ευκαιρία να τα απολαύσετε από κοντά!

Θέλετε να δείτε τους φίλους σας και να οδηγήσετε με πιο έμπειρους σε μια οργανωμένη βόλτα στο παράδεισο του Enduro?
Δεν θα έχετε καλύτερη ευκαιρία!

Στο χώρο θα υπάρχουν:
-    Περίπτερα με μοτοσυκλέτες, καινούργιες και παλιές,
-    Είδη της χωμάτινης αγοράς, αξεσουάρ κτλ,
-    Ενώ θα έχετε την δυνατότητα να «παζαρέψετε» τα δικά σας πράγματα που θέλετε να αλλάξουν «χέρια» στο bazaar ιδιωτών.

Η μουσική, τα σουβλάκια, οι κληρώσεις δώρων, και το καλό φαί στην ταβέρνα είναι δεδομένα!

Εσείς βάλτε απλώς την συμμετοχή σας, καλή διάθεση και την παρέα σας!

55 χιλ. διαδρομής!

Η διαδρομή είναι 55 χιλιόμετρα, με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, με βοήθειες σε τυχόν δύσκολα περάσματα, νερό για ξεδίψασμα, φωτογράφους, ασθενοφόρο και Σαμαρείτες - αχρείαστα να είναι…
Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 12€, οι συμμετέχοντες έχουν αναμνηστικό Τ-shirt του event και θα έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες σας!
Δήλωση συμμετοχής

Τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: http://www.2shared.com/document/xIT1Ijmy/__online.html
ή http://forum.dirt-bike.gr/forum/download/file.php?id=16203
ή http://www.offroadteam.gr/images/stories/enduro/enduringmotoclub/sym.pdf

…και αφού την συμπληρώσετε σε excel ή γραπτά, την στέλνετε στο:
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.        ή fax στο 2105127532

Παρακαλούμε να στείλετε την δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 27/9 για να μπορέσουμε να κάνουμε τον ανάλογο προγραμματισμό… στα μπλουζάκια!


Πώς να φτάσετε στο χώρο του 1oυ Enduro Festival?

Από τα Μέγαρα ακολουθούμε τον δρόμο για Αλεποχώρι. Μόλις μπούμε στο χωριό κινούμαστε προς την παραλία από την κεντρική οδό. Στο τέλος του δρόμου στρίβουμε αριστερά (σημείο Α), Ακολουθούμε την παραλιακή οδό για 2,4 χλμ και στην συνέχεια μόλις περάσουμε ένα μικρό γεφυράκι στρίβουμε αριστερά. Στην διχάλα που βλέπουμε ακριβώς μπροστά μας ακολουθούμε τον δεξιό δρόμο. Στα 100 μέτρα βρίσκεται η εκκίνηση του event.

Θα υπάρχει σήμανση με σήματα "enduro" μέχρι το event που θα σας κατευθύνουν.

Εδώ ο Χάρτης

https://maps.google.com/maps?saddr=Unknown+road&;daddr=Unknown+road&hl=en&ll=38.081203,23.186731&spn=0.019153,0.042272&sll=38.074303,23.173567&sspn=0.002394,0.005284&geocode=FUYtRQIdOMxhAQ%3BFWf4RAIdGJdhAQ&t=h&mra=dme&mrsp=1&sz=18&z=15

Στο Αλεποχώρι από χώμα


Από χώμα
Όσοι επιθυμούν να πάνε από χώμα μέχρι το Αλεποχώρι ραντεβού στις 07:30 στο Περίπτερο Χαϊδαρίου και από εκεί "χωμάτινη" διαδρομή μέχρι το event. Την διαδρομή έχει αναλάβει να "οδηγήσει" ο Θανάσης Μουρίκης με την ευγενική χορηγία του MOTO ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, ως συμμετέχοντες, ως θεατές ή επισκέπτες, για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να γνωρίσουμε το χώρο μας, εμπορικό και αγωνιστικό!


Πληροφορίες
Παναγιώτης Σακελλαρίου    6974606334
Χρήστος Σακελλαρίου        6973209666
Για το Entouring Moto Club

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 11:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon