.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 09:46

Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης

Με αφορμή το πρόσφατο ποδηλατικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα, η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.Μ.Α.Θ.) διοργανώνει Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στους Κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 2-7-2019.

Ως σημείο εκκίνησης έχει οριστεί ο Λευκός Πύργος και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι Ποδηλάτες είναι: Λεωφ. Τσιμισκή - Ίωνος Δραγούμη - Λεωφ. Νίκης - Λευκός Πύργος.

Ώρα συνάντησης 19.30.

Η Ποδηλατοδρομία είναι αφιερωμένη στην μνήμη των δύο Αθλητών από την Ομάδα «Χίλια Δέντρα», που άφησαν στην άσφαλτο την τελευταία τους πνοή με τόσο άδικο τρόπο!

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης προσκαλεί όλους τους φίλους του Ποδηλάτου να πάρουνε μέρος στην Ποδηλατοδρομία προκειμένου να αφυπνιστεί εκ νέου η κοινή γνώμη όλων, και να συμμορφωθεί σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει ο ΚΟΚ.

Κατά την διάρκεια της Ποδηλατοδρομίας, όλοι οι ποδηλάτες της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. θα ποδηλατήσουν ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις των πινακίδων σήμανσης και Φωτεινών Σηματοδοτών, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρακώλυση κυκλοφορίας!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 16:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon