.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:44

Valentino Rossi – Κάποιος έκλεψε την ακτινογραφία του ποδιού του!

 

Τρελό αλλά αληθινό…

Είναι σύνηθες για τους διάσημους,  απλά, ευτελή ή ασήμαντα αντικείμενα που έχουν περάσει από τα χέρια τους ή σχετίζονται με αυτούς, να αποκτούν τεράστια αξία και να δημοπρατούνται σε απίστευτες τιμές για του πιο φανατικούς θαυμαστές τους.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε μάλλον και ο… πονηρός που έκλεψε την ακτινογραφία τους σπασμένου ποδιού του Rossi από το νοσοκομείο στο οποίο εγχειρίστηκε ο Vale και μάλλον πρόκειται να την διαθέσει σύντομα στην αγορά προς πώληση.

Το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως παραβιάζεται κατά κάποιο τρόπο το ιατρικό απόρρητο, ενώ σαφώς υπάρχει και το θέμα της κλοπής, αφού ούτε το νοσοκομείο αλλά ούτε και ο ίδιος ο Rossi, δεν έδωσαν με την συγκατάθεση τους την ακτινογραφία στον επιτήδειο.

Να δούμε τι θα την κάνει την ακτινογραφία τώρα λοιπόν που με το που “σκάσει” σε κάποιο από τα διαδικτυακά λημέρια δημοπρασιών, θα πέσει αμέσως σήμα παντού!   

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon