.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 11:00

Εύβοια - Τραυματίας μοτοσυκλετιστής μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνα

Η έξαρση της κινητικότητας των συγκεκριμένων ζώων φέρνει κινδύνους στο οδικό δίκτυο.

Ατύχημα σημειώθηκε στην Βόρεια Εύβοια, στο ύψος των Ροβιών και στον κεντρικό δρόμο Αιδηψού-Λίμνης, όταν και μοτοσυκλετιστής παρασύρθηκε από αγριογούρουνα. Ο άτυχος αναβάτης, τραυματίστηκε και ήταν απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα ανάλογα ρεπορτάζ, τα αγριογούρουνα στην Εύβοια έχουν προκαλέσει πολυάριθμα ατυχήματα και η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία τους στο νησί και πλησίον του οδικού δικτύου του, έχει αναδειχθεί σε μείζον πρόβλημα. Σημειώνεται ότι, λόγω της δυσκολίας εύρεσης τροφής στις καμένες εκτάσεις της Β. Εύβοιας, τα αγριογούρουνα αναγκάζονται να κινούνται, με αποτέλεσμα την διέλευση τους και από δρόμους κυκλοφορίας οχημάτων.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 11:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon