.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 14:14

Voge - H μάρκα με την μεγαλύτερη αύξηση ταξινομήσεων στην Ελλάδα

Με μια εκρηκτική ανάπτυξη και διάδοση, η Voge κατάφερε σχεδόν τις τριπλάσιες ταξινομήσεις για το 1ο τρίμηνο του 2023, σε σχέση με πέρσι και εδραιώνει την θέση της ως μια από τις πλέον ανταγωνιστικές μάρκες του σήμερα.

Η Voge ντεμπούταρε πριν λίγα μόλις χρόνια, στην αγορά μας, αντιμετωπίζοντας σθεναρό ανταγωνισμό από τους «καθιερωμένους» παίκτες, όμως οι επιδόσεις της ολοένα και βελτιώνονται. Για το πρώτο 3μηνο του 2023, η μάρκα έχει πετύχει 147 ταξινομήσεις, οι οποίες σηματοδοτούν μια τεράστια αύξηση σε σχέση με πέρσι: Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, οι ταξινομήσεις της Voge ανήλθαν σε 51.

Έτσι, η αύξηση που πέτυχε η Voge ανέρχεται στο απίστευτο +188,2% (!) για την περίοδο του 1ου τριμήνου. Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ, η Voge κατέγραψε επίσης πλασάρισμα στην 6η θέση των ταξινομήσεων μοτοσυκλετών ανεξαρτήτως κυβισμού, με 108 ταξινομήσεις και φιλοδοξεί να πετύχει μια θέση στο Top-3 εντός του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 14:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon