.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 09:40

Νεκρός σε δυστύχημα ο ιδρυτής της Mash Motorcycles

Αδιευκρίνιστες και ίσως και μυστήριες, οι συνθήκες του θανάτου του Frederic Fourgeaud.

Σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση της Mash Motorcycles, ο ιδρυτής της Frederic Fourgeaud δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Ο 68χρονος πολυπράγμων επιχειρηματίας, που ήταν παράλληλα και διευθύνων σύμβουλος της SIMA Γαλλίας (Κοινότητα Εισαγωγών Μοτοσυκλετών και Αξεσουάρ) βρήκε τραγικό θάνατο, στα 68 του χρόνια.

Αν και η αιτία του θανάτου δεν διευκρινίζεται επίσημα, αναφέρεται ότι ο Fourgeaud έχασε την ζωή του μετά από «μηχανικό ατύχημα στο συνεργείο του». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα διεθνή ενημερωτικά μέσα, αναφέρουν ότι ο Fourgeaud προσπαθούσε να φουσκώσει ένα ελαστικό αγωνιστικού αυτοκινήτου, το οποίο εξερράγη και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Το ατύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, 18 Μαρτίου.

Ο Frederic Fourgeaud ήταν μία πολύ δραστήρια προσωπικότητα, αφού ήταν μηχανικός, οδηγός αγώνων και επιχειρηματίας, ενώ ίδρυσε την Mash Motorcycles το 2012. Τους προηγούμενους 8 μήνες από το ατύχημα, ο Fourgeaud είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην SIMA ως πρόεδρος. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 09:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon