.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 17:08

2 Day Road, Εκδρομή από την Πανελλήνια Λέσχη Benelli

[Δελτίο Τύπου]

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου 2020 η Πανελλήνια Λέσχη Benelli και το Παράρτημα Μακεδονίας συνδιοργάνωσαν διήμερη εκδρομή στην Καλαμπάκα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Σχεδόν 50 άνθρωποι με 30 μοτοσυκλέτες και 5 αυτοκίνητα ένωσαν την αγάπη τους για τον μοτοσυκλετισμό και τα ταξίδια και συναντήθηκαν για ένα φανταστικό διήμερο γεμάτο όμορφες στιγμές και έντονα συναισθήματα. Η εκδρομή διεξήχθη με μια διανυκτέρευση στα πανέμορφα παραδοσιακά ξενοδοχεία “Ξενώνας Μοναστήρι” και “Dellas Boutique Hotel” στην Καλαμπάκα.

Η πρώτη ημέρα της εκδρομής περιελάμβανε:

- Τη μετάβαση των συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα στην πόλη της Καλαμπάκας
- Απόθεση των αποσκευών στο ξενοδοχείο και προετοιμασία για τις μετέπειτα δράσεις της Λέσχης
- Γεύμα στην πλατεία του χωριού Διάβα του Δήμου Μετεώρων
- Επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα
- Επίσκεψη στην πόλη των Τρικάλων για μοτοπορεία, καφέ, περίπατο, αναμνηστικές φωτογραφίες και δείπνο
- Επιστροφή στα ξενοδοχεία για διανυκτέρευση.

Η δεύτερη μέρα της εκδρομής περιελάμβανε:

- Μετάβαση των συμμετεχόντων στην πόλη της Καρδίτσας για ηθική υποστήριξη των πολιτών της μετά τα δυσάρεστα γεγονότα του Σεπτεμβρίου και σε συνέχεια της ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε η Λέσχη μας στα μέσα του τρέχοντος μηνός
- Μοτοπορεία στην πόλη της Καρδίτσας με τερματισμό στην κεντρική πλατεία για αναμνηστικές φωτογραφίες και καφέ με τους εκεί φίλους μας
- Εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα για περίπατο, αναμνηστικές φωτογραφίες και γεύμα
- Επιστροφή στην πόλη της Καρδίτσας για ανεφοδιασμό και αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής.

Η εκδρομή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και κατά γενική ομολογία ήταν μια από τις σημαντικότερες και ωραιότερες δράσεις της Λέσχης μας στα σχεδόν τρία χρόνια λειτουργίας της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή, τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ξενοδοχείων που μας φιλοξένησαν, τους Δήμους Τρικκαίων και Καρδίτσας για τις απαραίτητες άδειες, τους φίλους μας μοτοσυκλετιστές της πόλης της Καρδίτσας για τη συμπαράσταση, τη συμμετοχή και τη διευκόλυνση της μοτοπορείας μας στην πόλη τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τα μέλη και φίλους μας κ. Σωτήρη Κίσκο, κ. Παναγιώτη Πέτρου και κ. Θάνο Ντάσιο για την προετοιμασία και την οργάνωση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος της εκδρομής μας.

Η εκδρομή αυτή της Λέσχης απέδειξε για μιαν ακόμα φορά το πόσο δεμένα και αγαπημένα είναι τα μέλη της και ότι όλοι μαζί έχουμε τη μαγική συνταγή της επιτυχίας και της δημιουργίας όμορφων στιγμών που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη όλων μας.

Δικαίως μπορούμε να λέμε κάθε φορά ότι σε αυτή τη Λέσχη είμαστε όλοι… Μια ομάδα, Μια οικογένεια!

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Πανελλήνιας Λέσχης Benelli

Benelli Moto Hellas Club / Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 17:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon