.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 13:25

Benelli Hellas: Έγιναν τα εγκαίνια του 1ου καταστήματος

 

Με κάθε επισημότητα και στην χώρα μας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου επίσημου καταστήματος της Benelli στην Ελλάδα, το απόγευμα της Παρασκευής, 16 Μαρτίου.

Το νέο κατάστημα, το οποίο και θα βρείτε στην Λεωφόρο Αλίμου 76 στην Αργυρούπολη έχει υπό τη σκέπη του όλα τα νέα μοντέλα της αναγεννημένης ιταλικής εταιρίας.

egkainia benelli neo katastima 2018 1

Στα εγκαίνια του μεγάλου καταστήματος με την προσεγμένη αισθητική έδωσαν το “παρών” πολλοί φίλοι των δύο τροχών που ήθελαν να γνωρίζουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Benelli, με τη συνοδεία snacks και μουσικής.

egkainia benelli neo katastima 2018 4

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη βραδιά είχαν το γνωστό πλέον adventure TRK 502 και φυσικά η μοτοσυκλέτα που έκλεψε την παράσταση με την παρουσία της, το ολοκαίνουριο και ιδιαίτερα προσεγμένο Leoncino που έρχεται να αναβιώσει ένα ιστορικό όνομα για την Benelli.

egkainia benelli neo katastima 2018 3

Πέρα από τις μοτοσυκλέτες της Benelli, στο κατάστημα θα βρείτε ποιοτικό τεχνικό ρουχισμό αναβάτη, λιπαντικά, προϊόντα περιποίησης της καλής σας αλλά και λοιπά αξεσουάρ.

egkainia benelli neo katastima 2018 12

Παράλληλα στο Benelli Official Store θα βρείτε μεταξύ άλλων επώνυμων προτάσεων την πλούσια γκάμα των κρανών STR αλλά τις ποιοτικές και προσιτές προτάσεις της εταιρίας τεχνικού ρουχισμού Blackbike.

egkainia benelli neo katastima 2018 16

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 08:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon