.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 12:33

Triumph Tiger 800 2015 – Σε τέσσερις νέες εκδόσεις!

 

Διαφορές εξοπλισμού

 

Τέσσερις νέες εκδόσεις αναμένεται να παρουσιάσει η Triumph για το Tiger 800 οι οποίες θα διαφοροποιούνται μεταξύ τους σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία θα διαχωρίζουν και την χρήση τους.
Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων που διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν στον Motorcycle.com, η βρετανική φίρμα θα βάλει στην παραγωγή το Tiger 800 σε εκδόσεις XRC, XCX, XRT, και 800 XRX, για το 2015. Η Triumph θέλει να εκμεταλλευτεί τον εξαιρετικό τρικύλινδρο κινητήρα των 800 κυβικών εκατοστών προκειμένου να προσφέρει περισσότερες επιλογές στην αγορά, προσθέτοντας μοντέλα στην γκάμα της. Αναμένεται να είναι μοντέλα για κίνηση σε καθημερινή χρήση, για ταξίδι, αλλά και για περισσότερο off road χρήση από το ήδη υπάρχον Tiger 800 XC.

Τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν σύστημα ABS και Traction Control στον standard εξοπλισμό. Ουσιαστικά, πλέον θα υπάρχουν διαθέσιμες τρεις εκδόσεις για το απλό Tiger 800 που θα ονομάζεται XR και θα συνοδεύεται από τα Tiger 800 XRX και Tiger 800 XR Touring, αλλά και τρεις εκδόσεις για το Tiger 800 XC, με το προαναφερθέν να παραμένει ως έχει σαν όνομα, και να προστίθενται στην γκάμα τα Tiger 800 XCX και Tiger 800 Adventure.

Ο εξοπλισμός διαφέρει στα μοντέλα, με τις εκδόσεις XRX και XCX να περιλαμβάνουν στον εξοπλισμό τους Cruise Control, τρεις ρυθμίσεις χαρτογράφησης, κεντρικό stand, προστατευτικές χούφτες τιμονιού, ρυθμιζόμενη ζελατίνα fairing, σέλες comfort.
Οι εκδόσεις XRT - Touring με τους τροχούς 19-17 και η έκδοση XCA - Adventure με τους τροχούς 21-17, περιλαμβάνουν επιπρόσθετα, μαρσπιέ και ρεζερβουάρ υγρών πίσω φρένου κατασκευασμένα σε CNC, θερμαινόμενα γκριπ, πλαϊνές και κεντρική βαλίτσα, αλουμινένια προστατευτική ποδιά κινητήρα, μπάρες προστασίας κινητήρα, θερμαινόμενη σέλα, GPS και βελτιωμένη γεννήτρια για να υποστηρίζει τα παραπάνω ηλεκτρονικά.
Οι νέες μοτοσυκλέτες της Triumph αναμένονται στην έκθεση EICMA ως μοντέλα 2015 και θα υπάρχει απόκλιση στις τιμές τους, ανάλογα με την ονομασία / εξοπλισμό.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon