.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 12:58

Triumph Tiger 800 SM – Urban X

 

Μετατροπή από την LSL

 



Μπορεί το Tiger 1050 να έχει καθιερωθεί στην αγορά σαν μία steet / supermoto μοτοσυκλέτα, λόγω και των τροχών 17 ιντσών που χρησιμοποιεί, ωστόσο η Triumph δεν έχει κάνει μία αντίστοιχη κίνηση με το μικρότερο, Tiger 800.

Η γερμανική LSL πήρε ένα τέτοιο 800….και ένα πριόνι, και ξεκίνησε τη δουλειά! Έκοψε το πίσω τμήμα του υποπλαισίου, τοποθέτηση μικρότερο λασπωτήρα, αλλά και ελαστικά συνδετικά μέρη μεταξύ αυτών, έβαλε ένα τιμόνι τύπου Fat Bar της LSL, άλλαξε τη θέση των μαρσπιέ ενώ έντυσε τον κινητήρα από κάτω, αλλά και την αλυσίδα, με αλουμινένια προστατευτικά.
Οι τροχοί αλλάχθηκαν με ακτινωτούς, με διάμετρο 17 ιντσών και αντίστοιχα ελαστικά, ενώ η δαγκάνα του πίσω φρένου μετακόμισε από την κάτω πλευρά του δίσκου UrbanX. Η εξάτμιση είναι η Hexagon της Remus και περιλαμβάνει και λαιμούς, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί αλλαγές.
Η LSL θα παρουσιάσει την νέα της μοτοσυκλέτα με την ονομασία Urban X στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο, σε λίγες μέρες. Είναι πάντως μία πολύ καλή ιδέα για να την υιοθετήσει η Triumph και να την βάλει στην παραγωγή ως έχει, γιατί όχι, και με το ίδιο όνομα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Speed Triple SE 2013 Triumph Bonneville Bombshell 1970 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon