.
Κατηγορία Triumph
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 12:20

Triumph Scrambler 1200 XE Custom by Tamarit Motorcycles

Όταν θέλεις Triumph Scrambler 1200, αλλά την θέλεις και ως limited edition σε ένα από 50 κομμάτια παγκοσμίως, μόνο. 

H φιλοσοφία Desert Sled, στις μοτοσυκλέτες, ξεκίνσηε πριν αρκετές δεκαετίες, όταν μεγάλες και βαριές μοτοσυκλέτες μεταποιούνταιν για οδήγηση εκτός δρόμου, αλλά και σε συνθήκες ερήμου -εξού και το όνομα τους. Στην ήδη εντυπωσιακή, από την «μαμά» μορφή της, Triumph Scrambler 1200 XE, η Tamarit Motorcycles έβαλε την δική της πινελιά, επιχειρώντας να κάνει το μοντέλο ακόμα πιο σκληροτράχηλο.

Αρχικά, η μετατροπή περιλαμβάνει προστατευτικά των καλαμιών του πιρουνιού εμπρός, κάτι που επιβάλλεται αν έχεις πιο έντονες εκτός δρόμου ανησυχίες.  Το εργοστασιακό εμπρός φτερό παίρνει πόδι και αντικαθίσταται από ένα νέο, ψηλής τοποθέτησης τμήμα, ενώ το μοντέλο αποκτά προστατευτική σχάρα για το εμπρός φωτιστικό σώμα και νέο ζελατινάκι, ακριβώς από πάνω του.

Η μοτοσυκλέτα προστατεύεται περιμετρικά, από τα νέα κάγκελα που τοποθέτησε η Tamarit, ενώ τοποθετείται και νέα, In-house φτιαγμένη προστατευτική ποδιά κινητήρα. Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν ένα νέο προστατευτικό εξάτμισης αλλά και τελικό, νέο πίσω φτερό και προστατευτικό αλυσίδας και νέα σέλα με βελτιωμένο, αντιολισθητικό κάλυμμα. Σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις Ohlins τα φρένα Brembo αλλά και τους τροχούς 21 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, η μοτοσυκλέτα είναι ένα πραγματικό «εργαλείο» εκτός δρόμου οδήγησης.

Πόσο κοστίζει, μας ρωτάτε; Η τιμή της custom μοτοσυκλέτας είναι 26.400 ευρώ, ενώ μόνο 50 κομμάτια θα φτιαχτούν! Μάλιστα, η Tamarit προσφέρει και την δυνατότητα αγοράς αποκλειστικά από το Internet, χωρίς να χρειάζεται να δεις καν την μοτοσυκλέτα από κοντά... Δείτε περισσότερα, και στην ιστοσελίδα της Tamarit με ένα κλικ εδώ.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon