.
Κατηγορία SWM
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 13:36

SWM SM 450 R - 2015

 

Επιθετικό και όμορφο


Η νέα πρόταση της SWM για ασφάλτινη super motard χρήση είναι το SM 450R. Ποια είναι η SWM; Είναι η ιταλική εταιρία της δεκαετίας του ’70 η οποία αναβιώνει με κινέζικα πορτοφόλια και έχει εξαγοράσει την γραμμή παραγωγής της Husqvarna, πριν αυτή πουληθεί στην KTM.
Έτσι λοιπόν, το SM 450R, είναι απλώς ένα Husqvarna SM450R, με διαφορετικούς χρωματισμούς και λογότυπα, αλλά και διαφορετικά καπάκια ψυγείου – εντάξει, και άλλες μικροδιαφορές οπτικά.

Έχει ας πούμε δύο τελικά εξαγωγής, εκατέρωθεν του πίσω φτερού, διαφορετική μάσκα και νέο stand αλουμινίου, ενώ διαθέτει δαγκάνα ακτινικής τοποθέτησης μπροστά της Brembo καθώς και νέους δίσκους φρένων.
Αποτελεί μία super εναλλακτική τόσο για τους λάτρεις των “παλαιάς κοπής” Husqvarna σε πιο προσιτές τιμές – υπό το νέο σήμα, όσο και για όσους θα θέλουν μελλοντικάνα βρίσκουν ανταλλακτικά που δεν θα είναι διαθέσιμα από την KTM / Husqvarna.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 15:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SWM SuperDual 650 - 2015 SWM Super Dual Adventure 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon