.
Κατηγορία QJ Motors
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 12:05

QJMOTOR Flash 600 – Έτοιμο για ντεμπούτο μέσα στην χρονιά

Οι μικροί V4 κινητήρες επιστρέφουν... μέσω Κίνας!  

Για τον νέο V4 κινητήρα που αναπτύσσεται από την QJMOTOR, αλλά και για την μοτοσυκλέτα που θα τον φορέσει, είχαμε αναφερθεί πριν από μόλις ένα μήνα, σε ανάλογα μας άρθρα που μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν διεθνώς, το QJMOTOR Flash 600 θα ντεμπουτάρει εντός του έτους, αρχίζοντας από την Κίνα και εν αναμονή περισσότερων στοιχείων, για τις υπόλοιπες αγορές.

Αν το εγχείρημα πάρει το «πράσινο φως», εν τέλει, θα μιλάμε για την πρώτη μεσαία cruiser μοτοσυκλέτα που θα παίρνει ισχύ από V4 κινητήρα, μετά από πάρα πολύ καιρό, στην αγορά -θυμάστε τα Honda Magna; O κινητήρας του νέου Flash 600 αναμένεται να αποδίδει μεταξύ των 60 και των 80 ίππων, ενώ η ίδια η μοτοσυκλέτα μοιάζει αρκετά με την Harley-Davidson Fat Bob -μην ξεχνάμε, ότι οι δύο μάρκες συνεργάζονται και επίσημα πλέον. Χάρη σε αυτό το μοτέρ και το γενικότερο στήσιμο που περιμένουμε από το Flash 600, το επίπεδο επιδόσεων του θα είναι αρκετά υψηλό, με στοιχεία power cruiser. Για να δούμε, επιτέλους, τι ετοιμάζεται!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 12:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « QJMOTOR SRT 800X - Η Κορυφή! QJMOTOR SRV 125 - Εισαγωγή στα.. classics! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon