.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 17:00

SYM Maxsym 400i 2020 - Επιστρέφει στην EICMA!

H SYM επαναφέρει στη προσκήνιο το 400άρι Maxsym, ανανεωμένο στις Euro 5 και με φρέσκια τεχνολογία.

Πρωτοπαρουσιάστηκε το 2011 και., αν και τα τελευταία χρόνια δεν εισάγεται στην Ελλάδα, τώρα ετοιμάζεται να εμφανιστεί ανανεωμένο εκ βάθρων στο Μιλάνο.

Το μονοκύλινδρο σκούτερ χτίζεται γύρω από ένα νέο πλαίσιο και ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρας του με 1ΕΕΚ και τετραβάλβιδη κεφαλή αποδίδει ισχύ 32.6 hp / 6,500 rpm και ροπή 3.9 kg.m / 6,000 rpm.

Διαθέτει ρεζερβουάρ 13 λίτρων, κυλά σε τροχούς 15 ιντσών (120-70) μπροστά και 14 (160-60) πίσω, σταματά χάρη σε δύο δίσκους 275 mm μπροστά με ακτινικές δαγκάνες (λογικά διπίστονες, αν και δε διευκρινίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου) και είναι εξοπλισμένο με ABS και traction control.

Ο εξοπλισμός του ακόμη περιλαμβάνει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που χωρά ένα full face κι ένα ανοικτό κράνος, δύο ντουλαπάκια στην ποδιά, LED φώτα παντού, ρυθμιζόμενη ζελατίνα που δεν απαιτεί εργαλεία, εκκίνηση χωρίς κλειδί (keyless), παροχή φόρτισης USB QC 2.0, καθώς και Emergency Braking Lights - δηλαδή ένα σύστημα όπου σε ξαφνικό φρενάρισμα αναβοσβήνουν γρήγορα τα πίσω φλας για να προειδοποιήσουν τους επερχόμενους οδηγούς.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon