.
Κατηγορία Skyteam
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 12:55

Skyteam EMAX 50

 

Ηλεκτροκίνητο “Daxάκι”

 

“Εlectric Youth” τραγούδαγε η Debbie Gibson την δεκαετία του 80, κάτι που σήμερα μπορεί να αποτελέσει το slogan για όσους θέλουν να ξαναζήσουν τα χρόνια της εφηβείας τους… ηλεκτρικά!

Ο λόγος για το EMAX 50 που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πιστό αντίγραφο του θρυλικού Honda Dax, στο οποίο έχει προσαρμοστεί ηλεκτροκινητήρας και μπαταρία.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το μοτέρ των 800W προσφέρει μια τελική της τάξεως των 45 χιλιομέτρων, ενώ η μπαταρία προσδίδει με μια φόρτιση, αυτονομία της τάξεως των 60 χιλιομέτρων (αναλόγως του πως το οδηγά κανείς…)

Κατά τα άλλα, είναι ένα κλασσικό “Daxάκι”, με δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω, τηλεσκοπικό πιρούνι και δύο αμορτισέρ, καθώς και το… παραδοσιακό τιμόνι, με τις πεταλούδες σύσφιξης στην βάση του.

Αυτό το τελευταίο, το πτυσσόμενο τιμόνι δηλαδή, σημαίνει ότι το EMAX 50 μπορεί άνετα να μπει στον χώρο αποσκευών ενός αυτοκινήτου και να αποτελέσει ένα εναλλακτικό μεταφορικό μέσο για τις πόλεις και όχι μόνο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 12:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon