.
Κατηγορία Royal Enfield
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 11:00

Royal Enfield – «Κατασκοπεία» σε νέο Roadster 450

Από ότι φαίνεται, ο «Sherpa» κινητήρας των 450 κυβικών θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες μοτοσυκλέτες εκτός από το νέο Himalayan.

Με το νέο Himalayan 450 – για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ εδώ- η Royal Enfield μας σύστησε στον νέο της κινητήρα, τον πρώτο υγρόψυκτο της ιστορίας της, ονόματι «Sherpa»: ένα όνομα που προέρχεται κατευθείαν από μια φυλή που κατοικεί στα Ιμαλάια. Βλέπετε, υποθέτουμε, την σύνδεση...

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Royal Enfield δεν θα χρησιμοποιήσει το μοτέρ αυτό μόνο στο Himalayan 450, αφού σύντομα «κατασκοπευτικά» βίντεο από ινδικά μέσα, αποκαλύπτουν μια νέα μοτοσυκλέτα σε δοκιμές – το Roadster 450. Στο πολύ σύντομο πλάνο που ελήφθη για το βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η μοτοσυκλέτα φαίνεται σαφώς πιο «χαμηλή» και προσανατολισμένη προς το δρόμο, σε σχέση με το Himalayan 450. Ευτυχώς για το ρεπορτάζ, ήταν σχετικά ευδιάκριτη η μορφή του κινητήρα που οδήγησε και στην αναγνώριση του.

Κατά τα άλλα, μας φαίνεται φυσικό επόμενο, η πρόθεση της Royal Enfield να επεκτείνει και την γκάμα των μοντέλων με το μοτέρ των 450 κυβικών, είναι κάτι που έχει ήδη κάνει και στις άλλες γκάμες της, στα 350, 411 και 650 κυβικά. Για περισσότερα σχετικά με το Roadster, για το αν θα λέγεται έτσι ή όχι και για όλα τα λοιπά σχετικά, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 15:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Royal Enfield Shotgun 350 - Ο Αμερικανικός δάκτυλος
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon