.
Κατηγορία MV Agusta
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 12:45

MV Agusta Brutale Corsa 2013

 

Carbon, Ohlins κι ομορφιά

 


Η MV ξέρει σίγουρα να εντυπωσιάζει παράγοντας μοναδικές τρικύλινδρες και τετρακύλινδρες μοτοσυκλέτες, αλλά αυτή τη φορά, με το Brutale στην έκδοση Corsa, κάνει τη διαφορά.

Το νέο Brutale Corsa αποδείδει 156 ίππους από τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 1078 κυβικών εκατοστών ενώ οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Η νέα μοτοσυκλέτα διαθέτει χυτούς αλουμινένιους τροχούς, μπροστινό ανεστραμμένο σύστημα της Ohlins, αλλά και νέες πλάκες τιμονιού από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου.
Νέο επίσης είναι το κάλυμμα της σέλας, η βαφή στο πλαίσιο, ενώ τα μαρσπιέ, οι μανέτες είναι κατασκευασμένες από το ίδιο υλικών που συναντάμε και στις πλάκες. Επίσης, υπάρχουν φτερά από carbon τα οποία διαθέτουν το λογότυπο της MV.
Αν και οι εκδόσεις Corsa συνήθως έχουν περισσότερες βελτιώσεις στον κινητήρτα, εμείς θα σταθούμε μόνο στα περιφερειακά που καταφέρνουν να κάνουν την νέα Brutale μοναδική.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 13:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta F3 800 2013 MV Agusta Rivale 800 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon