.
Κατηγορία Lotus
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 11:58

Lotus C-01 Superbike 2015

Οι πρώτες εικόνες

 

 

Λίγο καιρό πριν, η Lotus είχε ανακοινώσει την παραγωγή μίας μοτοσυκλέτας Superbike, με κινητήρα απόδοσης 200 ίππων. Οι πρώτες εικόνες είναι γεγονός και διαρρέουν μέσω του MCN που έχει την αποκλειστικότητα. Η νέα μοτοσυκλέτα της Lotus φημίζεται ότι διαθέτει δικύλινδρο V κινητήρα χωρητικότητας 1200 κυβικών της KTM RC8R και απόδοσης 200 ίππων. Αν κρίνουμε από την RC8R που βγάζει 180, τότε με λίγο χάϊδεμα από την Lotus, αυτό το νούμερο είναι εφικτό. 

Φυσικά δεν πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα Superbike, όπως λέει και το όνομά της, αλλά δείχνει περισσότερο για μία κατασκευή που θα συμμετείχε σε κάποια διαστημική ταινία ή ακόμη και σε κάποιο comic. Λογικό βέβαια, μιας και ο σχεδιαστής της, Daniel Simon είναι ο δημιουργός της Tron Lightcycle, και ιδιοκτήτης της Cosmic Motors, φημίζεται για τέτοια σχέδια.
Όταν όμως σκέφτεσαι για μοτοσυκλέτα 200 ίππων, σίγουρα δεν πάει το μυαλό σου σε ένα υπερσύγχρονο café racer με διπλά αμορτισέρ, carbon fering και περιφερειακά, και θέση οδήγησης όπως μία Ducati Diavel ή μίας Harley – Davidson V-Rod.
Περισσότερα όταν θα δοθούν στην δημοσιότητα λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lotus Motorcycles C – 01 Lotus C-01 Le Mans Racer »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon