.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 11:59

KTM 890 Adventure R Rally 2024 - Αυτή είναι η τιμή του θηρίου

Η νέα limited edition μοτοσυκλέτα της KTM θα γίνει διαθέσιμη μόλις σε 700 κομμάτια παγκοσμίως και πιθανότατα θα έχετε μόλις… λίγα λεπτά στην διάθεση σας, για να κλείσετε την δική σας!

Πριν λίγες ημέρες, η KTM παρουσίασε την 890 Adventure R Rally 2024, την πλέον… σκληροπυρηνική εκδοχή της μεγαλομεσαίας Adventure, σε διαθεσιμότητα για… λίγους και εκλεκτούς, αφού μόλις 700 κομμάτια της θα γίνουν διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Με την ανάλογη επικοινωνία της, η KTM ενημέρωσε για την τιμή του μοντέλου, αλλά και την προκαταβολή η οποία απαιτείται για να κλείσεις και εσύ την θέση σου στην χώρα του… πορτοκαλί!

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή της KTM 890 Adventure R Rally 2024 ορίζεται στα 29.000 ευρώ για την Ελλάδα. Οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, ακριβώς, στην ιστοσελίδα της KTM, ktm.com. Και… όσοι προλάβατε!

Διαβάστε περισσότερα για την KTM 890 Adventure R Rally 2024 στην παρουσίαση μας, με ένα κλικ εδώ, ή δείτε τις πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις, από την ίδια την KTM, με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 15:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon