.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 11:23

ΚΤΜ - Τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα ισορροπίας SX-E 2023

Σε 3 διαφορετικές εκδόσεις για τις ανάγκες των μικρών αναβατών διαφορετικών επιπέδων.

Η KTM παρουσίασε τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα ισορροπίας της σειράς SX-E, για το 2023. Τα μικρά δίκυκλα έρχονται σε 3 εκδοχές και, χάρη στην έλλειψη παραδοσιακών πεταλιών και την ύπαρξη ηλεκτροκινητήρων, εξομοιώνουν καλύτερα την μοτοσυκλέτα και την οδήγηση της σε σχέση με ένα συμβατικό ποδήλατο.

Τα 3 μοντέλα της σειράς θα είναι τα εξής:

  • SX-E 12: Το μικρότερο μοντέλο της σειράς και το «entry-level», για μικρότερα παιδιά και μικρότερη εμπειρία. Το ποδηλατάκι ζυγίζει λιγότερο από 7,7 κιλά και το ύψος της σέλας του ανέρχεται μόλις στα 330 χιλιοστά. Είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, ενώ οι τροχοί των 12 ιντσών είναι φτιαγμένοι από σύνθετο υλικό. Η φιλοσοφία του ηλεκτρικού κινητήρα του 1.12 του επιτρέπει να οδηγείται εύκολα ακόμα και με απλή ώθηση με τα πόδια. Η μπαταρία του, επιτρέπει έως και 60 λεπτά λειτουργίας.
  • SX-E 16: Το 1.16 έχει έναν ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα τύπου brushless, ενώ συνιστάται για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών. Είναι το πρώτο μοντέλο της γκάμας στο οποίο συναντάμε 3 «χαρτογραφήσεις» ισχύος του ηλεκτρικού μοτέρ, με τελική ταχύτητα που φτάνει τα 20χλμ/ώρα και ζυγίζει 9 κιλά. Οι τροχοί του είναι 16 ιντσών, επίσης κατασκευασμένοι από σύνθετο υλικό, ενώ φέρει φουσκωτά ελαστικά και μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και εκτός «δρόμου».
  • SX-E20: Το «κορυφαίο» μοντέλο της γκάμας των τριών, φέρει επίσης brushless ηλεκτροκινητήρα 36 V και μπορεί να αναπτύξει έως και 32 χιλιόμετρα την ώρα. Το μοντέλο φέρει πλαίσιο αλουμινίου και πιρούνι MANITOU J-Unit στο μπροστινό σύστημα, με διαδρομή 80 χιλιοστών. Οι τροχοί είναι διαμέτρου 20 ιντσών, ενώ την πέδηση παρέχουν 2 δισκόφρενα, 160 και 140 χιλιοστών εμπρός και πίσω. Το μοντέλο απευθύνεται σε χρήστες ηλικίας 10-12 ετών και εξοπλίζεται επίσης με 3 «χαρτογραφήσεις» λειτουργίας μοτέρ, με την τελική ταχύτητα να ρυθμίζεται στα 16, 24 και 32 χιλιόμετρα την ώρα.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 11:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon