.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 11:20

Honda Hornet 1000 spy pics - Θα είναι αυτή η μεγάλη «σφήκα»;

Μετά το CB750 Hornet, μπορεί η Honda να παρουσιάσει και το μεγάλο «αδερφάκι» του με παρόμοιο σχέδιο, αλλά άλλη μηχανολογική βάση;

Νέα σχέδια και 3D απεικονίσεις, μιας μοτοσυκλέτας που θα μπορούσε να είναι μια νέα Honda Hornet 1000, δημοσιεύθηκαν ξανά από ιαπωνικές πηγές.   Σχεδιαστής της μοτοσυκλέτας όπως την βλέπετε εδώ, ο Shinji Miyakubo και η μορφή της επαφίεται με σαφήνεια στην νέα Hornet, φυσικά με την… καρδιά μίας CBR 1000 RR.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό, για τα επόμενα βήματα της Honda στην κατηγορία, δεν αποκλείεται η επικείμενη παρουσίαση, μίας 1000 κυβικών μοτοσυκλέτας, είτε ως Hornet 1000 είτε ως «Super Hornet». Μάλιστα, κάποια σχέδια έχουν υπονοήσει, ότι η νέα μοτοσυκλέτα ίσως είναι ριζικά νέα, με νέα προσέγγιση που θα θυμίζει περισσότερο μοτοσυκλέτες όπως η Ducati Streetfighter V4! Μόνο ο χρόνος θα δείξει, τι θα αποφασίσει να κάνει η Honda

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 11:47

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon