.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 10:03

Honda Monkey Yoshimura

Ψηφιακό όνειρο, από το Young Machine

Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Yoshimura καταπιανόταν με το customizing του νέου Honda Monkey; Τον Οκτώβριο του 2018, με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, το Young Machine δημιούργησε δυο πανέμορφα dream bikes, καρπός μιας υποθετικής συνεργασίας Yoshimura-Honda.

honda monkey yoshimura 2

Η Yoshimura έχει ήδη παρουσιάσει αξεσουάρ για το νέο πιθηκάκι της Honda, αξεσουάρ όπως η εξάτμιση που βλέπετε στην άνω φωτογραφία.

honda monkey yoshimura 1

Όμως για το concept του Young Machine, οι Ιάπωνες τράβηξαν πολύ πιο μακριά το σκοινί, δημιουργώντας δυο νέα monkey, το ένα σε scrambler στιλ, και το άλλο σε cafe-racer.

honda monkey yoshimura 3

Βέβαια εδώ που τα λέμε, για να οδηγήσει κανείς το cafe-racer με τα κλιπόν εκεί που βρίσκονται, μάλλον θα πρέπει να είναι ο μικρός αδελφός του καμπούρη της Παναγίας των Παρισίων, αλλά όπως και να έχει, το όνειρο ύψος δεν κοιτά.

honda monkey custom

Σημειώστε πως ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα πρώτα custom Monkey, σε Ασία και Ευρώπη (φωτό άνω), οπότε η εικασία για την βαθύτερη ενασχόληση της Yoshimura με το εν λόγω μοντέλο δεν είναι εντελώς ουτοπική.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 10:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda – CB 900 F προ των πυλών; Honda CB1000R+ Limited Edition »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon