.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 11:30

EICMA 2017 – Honda Integra 2018

 

Traction Control, βελτιώσεις στο DCΤ και πιο ψηλά “κόκκινα”

 

Μπορεί τα νέα μοντέλα και concept  της Honda να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο Μιλάνο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα υπόλοιπα δίτροχα της εταιρείας, δεν έχουν αλλαγές για το 2018.

Το Integra, το οποίο παρουσιάστηκε το 2012 και το 2016 έλαβε μια εκτεταμένη ανανέωση με νέο πιρούνι SBDV, τρεις επιλογές στο S Mode του DCT, full LED φώτα και νέα πίνακα οργάνων, έχει και για το 2018 κάποια νέα στοιχεία και αλλαγές, που ολοκληρώνουν και εξελίσσουν το σύνολο.

Αρχίζοντας από τα ηλεκτρονικά, στο Integra προστέθηκε πλέον HSTC (Honda Selectable Torque System),  δηλαδή το κατά Honda traction control,  το οποίο αποτρέπει την υπερστροφή του πίσω τροχού σε ολισθηρές συνθήκες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα απενεργοποίησης αυτού.

honda intergra 2018 2

Στο DCT, έχει βελτιωθεί η λειτουργία της αυτόματης σύμπλεξης και αποσύμπλεξης στο άνοιγμα και στο κλείσιμο του γκαζιού, καθώς επίσης η ταχύτητα εναλλαγής μεταξύ των N(eutral) και D(rive) καταστάσεων, δηλαδή επί της ουσίας, το πόσο γρήγορα το DCT, “βάζει πρώτη” για να ξεκινήσει κανείς.

Επίσης, στην αυτόματη λειτουργία του DCT, έχει βελτιωθεί ο αλγόριθμός αναγνώρισης κλίσεων (ανηφόρες και κατηφόρες), προκειμένου οι αλλαγές σχέσεων να προσαρμόζονται ιδανικά στις συνθήκες, με το “κράτημα” τους, για περισσότερες στροφές.

Για το 2018, η “κόκκινη περιοχή” στο στροφόμετρο ξεκινά πλέον πιο ψηλά, στις 7.500 σ.α.λ. επιτρέποντας στον αναβάτη, να εκμεταλλευθεί ένα μεγαλύτερο εύρος στροφών λειτουργάς του κινητήρα.

Τέλος, θα υπάρχει διαθέσιμη έκδοση 35kW, για αναβάτες με δίπλωμα κατηγορίας A2. Η έκδοση αυτή, θα μπορεί εύκολα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda να “ανοίξει”, φθάνοντας την standard απόδοση, όταν πλέον ο οδηγός αποκτήσει την δυνατότητα για την απόκτηση του A1 διπλώματος.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 11:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CRF150L 2018 - Video ΕΙCMA 2017 – Honda NC 750 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon