.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 16:44

Mash FR750 – Γαλλο-κινεζική συμμαχία σε δυνατή τιμή

Μια νέα street μοτοσυκλέτα με κλασικά στοιχεία, αλλά κυρίως μοντέρνα αισθητική και σε «βολικό» κυβισμό για ευρύτατο πεδίο χρήσης.

Στην έκθεση μοτοσυκλέτας που πραγματοποιήθηκε στην Lyon της Γαλλίας, η Mash Motorcycles παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, σε συνεργασία με την κινεζική Jedi Motor. Είναι η μοτοσυκλέτα που βλέπετε παραπάνω, με το όνομα FR 750, η οποία αποτελεί ουσιαστικά την «μετενσάρκωση» της υπάρχουσας Fashion Retro 750 της Jedi, σε ένα πιο ευρωπαϊκό περίβλημα σχεδίασης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, την σχεδίαση του συγκεκριμένου μοντέλου έκανε ο ιταλικός οίκος Marabese, υπεύθυνος και για την σχεδίαση των Piaggio MP3.

Σε μία μάλλον «συμβατική» τεχνική βάση, το Mash FR750 φέρει δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, στα 730 κυβικά, που αποδίδει 74,6 ίππους/8.200 στροφές και ροπή στο επίπεδο των 7 kgm. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι και Monoshock πίσω, ενώ τα φρένα έχουν της «ευλογίες» της Brembo με δαγκάνες της ιταλική εταιρείας εμπρός και πίσω, δύο δίσκους 300 χιλιοστών μπροστά και έναν, 240 χιλιοστών, πίσω. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 213 κιλά.

Η τιμή του, που έχει γνωστοποιηθεί τουλάχιστον στην Ιταλία, ορίστηκε στα 6.990 ευρώ, ενώ λόγος γίνεται για ευρύτερη διαθεσιμότητα του μοντέλου στην Ευρώπη, εντός του 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 16:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon