.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 13:42

Giant Stormguard E+ - Full-Suspension E-Bike

Σχεδιασμένο για να οδηγείται οπουδήποτε, το Stormguard Ε+ διαθέτει ενισχυμένη μπαταρία και κινητήρα μεσαίας κίνησης Yamaha. Όσον αφορά τα ποδήλατα —τόσο ηλεκτρικά όσο και τα κλασικά άνευ ηλεκτρισμού— λίγες μάρκες έχουν τόσο ισχυρή φήμη όσο τα ποδήλατα Giant. Ένας κολοσσός του κλάδου εδώ και αρκετές δεκαετίες, η Giant διαθέτει τόσο οικονομίες κλίμακας όσο και εντυπωσιακή ποιότητα που της επιτρέπουν να αναπτύσσεται συνεχώς και να καινοτομεί στον κλάδο. Έχουμε δει πολλά νέα ηλεκτρικά ποδήλατα από τη Giant τελευταία, ωστόσο, κανένα από αυτά δεν μοιάζει με το νέο Stormguard E+.
 
Με μια ματιά, το Stormguard E+ φαίνεται επιβλητικό και ακριβό. Είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο πλήρους ανάρτησης της Giant με εστίαση στη χρησιμότητα. Από άποψη στυλ, είναι σαφές ότι χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη γεωμετρία Giant. 
_DSC1240.jpg
Διαθέτει τεράστιες πίσω σχάρες που μοιάζουν να μπορούν να πάρουν τα πάντα. Η εταιρεία δίνει δυνατότητα μεταφοράς 20 κιλά. Από πλαϊνά κομψά σακίδια, μέχρι άλλο ένα ποδήλατο αν ξέρεις να δένεις. Τα μεγάλα φτερά στους τροχούς είναι ένα ακόμη δείγμα ότι πρόκειται για ποδήλατο – σύντροφο στην καθημερινότητα και όχι για άλλη μία marketing εφεύρεση.  
Από άποψη απόδοσης, το Stormguard E + έχει έναν κινητήρα μεσαίας κίνησης Yamaha που συνδυάζεται με σύστημα κίνησης με ιμάντα για αθόρυβη λειτουργία και που μπορεί να λειτουργεί για 10.000km χωρίς αλλαγή. Διαθέτει εσωτερικά γραναζωτό κέντρο Enviolo για πρόσθετη απόδοση και αντλεί ενέργεια από μια μεγάλη μπαταρία EnergyPak Smart 800Wh. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Giant χρησιμοποιεί τον μεγαλύτερο τύπο στοιχείων μπαταρίας. Θεωρητικά, αυτή η μπαταρία θα πρέπει να παρέχει μεγαλύτερη εμβέλεια, αλλά το πιο σημαντικό, ανθεκτικότητα σε περισσότερους κύκλους φόρτισης.
 20220511_giant_mosel13512.jpg
Διαθέτει μια ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη με μπάρα που ονομάζεται RideDash Evo. Αυτό το gadget σάς επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας με το ποδήλατο, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η πλοήγηση και τα στατιστικά διαδρομής. Θα προσφέρεται σε premium έκδοση E+1 και έκδοση E+2 πιο προσιτή. 
Τa Stomguard E+ αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά το 2023 και θα πωλούνται στα 7.999 ευρώ το E+1 και 6.499 ευρώ το E+2.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 13:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon