.
Κατηγορία Buell
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 13:41

Buell Super Touring 1190 - Το «τέρας» από την Αμερική

Mία νέα εικόνα της Buel Super Touring δημοσιεύθηκε και άνοιξε ξανά την… εποποιία της δικύλινδρης τουριστικής επιδόσεων, από την αμερικανική εταιρεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αναφερθεί στο Buell Super Touring 1190, καθώς το μοντέλο απασχολεί την επικαιρότητα τουλάχιστον από το 2022. Τώρα, μέσα από δημοσίευση της ίδιας της Buell αλλά και διάφορων πληροφοριών που κυκλοφόρησαν στα διεθνή μέσα, το Super Touring χτυπά ξανά τους τίτλους.

Η μοτοσυκλέτα είναι, όπως όλα δείχνουν, αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία. Ναι, σκεφτόμαστε το ίδιο: Σίγουρα η Super Touring 1190 δεν πάει για καλλιστεία! Μια αντισυμβατική, σχεδόν… βιομηχανική εμφάνιση, σαν να έχεις ταιριάξει διάφορα κομμάτια μεταξύ τους, που θα δημιουργήσει σίγουρα πολέμιους αλλά, όπως η ιστορία έχει δείξει, ακόμη και τα πιο παράξενα μοντέλα αποκτούν τους δικούς τους λάτρεις.

Η μοτοσυκλέτα φέρει τον δικύλινδρο V κινητήρα των 1.190 κ.εκ. που εξοπλίζει και το ολοκαίνουργιο Super Cruiserμπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ-, ο οποίος αποδίδει 185 ίππους και 14,1 kgm ροπής. Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική μοτοσυκλέτα σήμερα, χωρίς… πλαϊνές βαλίτσες και η Buell δεν παρέλειψε να τις τοποθετήσει.

Πότε θα βγει στην παραγωγή;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Buell Super Touring 1190 θα καθυστερήσει περισσότερο από ότι αρχικά ήταν υπολογισμένο. Η μοτοσυκλέτα πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του 2024, οπότε πάμε ήδη στο 2025 μέχρις ότου να γίνει ξανά λόγος. Η τιμή της, έχει ανακοινωθεί στο επίπεδο των 22.000 δολαρίων, όμως η Buell δέχεται προκαταβολές ύψους… μόλις 50 δολαρίων για κρατήσεις, για όποιον επιθυμεί τόσο πολύ να αποκτήσει μία Super Touring 1190. Η εταιρεία μάλιστα δηλώνει ότι, αν τελικά η μοτοσυκλέτα δεν μπει στην παραγωγή, τα 50δόλαρα θα επιστραφούν… Δεν μας ακούγεται και τόσο… σίγουρη, εμάς!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 13:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon