.
Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 09:32

BMW R 1300 GS - Κι άλλες φωτογραφίες εν όψει άφιξης

Ίσως η καλύτερη ματιά στο νέο μοντέλο, που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το BMW R 1300 GS είναι προ των πυλών, ο κόσμος το έχει τούμπανο και η BMW κρυφό καμάρι, που λέει και ο λαός! Πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και αυτές, είναι ακόμα ένα σετ, που εξασφάλισε το ιταλικό μέσο Inmoto.

Και στις νέες αυτές φωτογραφίες, λοιπόν, επιβεβαιώνεται η πολύ ιδιαίτερη μορφή του R 1300 GS. Μπορεί να μην μας αποκαλύπτεται πλήρως, μιας και καμουφλάρεται ακόμη, αλλά οι διαφορές από την υπάρχουσα R 1250 GS είναι σαφείς. Η αλλαγή στην μορφή του εμπρός μέρους είναι δραστική, ενώ μια μεγάλη επίπεδη επιφάνεια στο σημείο όπου μέχρι τώρα φιλοξενούνται τα φώτα, ανοίγει συζήτηση: Είναι εκεί για καμουφλάζ, ή σε εκείνο το σημείο θα μπει ραντάρ; Στις νέες εικόνες, φαίνεται και μία εξάτμιση διπλής απόληξης Akrapovic, ενώ ο νέος κινητήρας αναμένεται να είναι πλήρως υγρόψυκτος.

Εννοείται, ότι το στοιχείο-κλειδί του GS, η εμπρός ανάρτηση Telelever, παραμένει και στο νέο μοντέλο, ενώ στην μοτοσυκλέτα των φωτογραφιών, διακρίνονται και υψηλά τοποθετημένα προβολάκια ομίχλης, εκατέρωθεν του ρύγχους. Από μία λήψη από την πίσω πλευρά, διακρίνονται 2 οθόνες, αν και η ψηλότερη από αυτές πιθανότατα είναι το κινητό του δοκιμαστή, τοποθετημένο σε βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποίησαν οι Ιταλοί συνάδελφλοι μας, ο νέος Boxer των 1.300 κυβικών θα αποδίδει 143,5 ίππους, μια δραστική αύξηση από τους 134 του υπάρχοντος μοντέλου, ενώ αυξημένη θα είναι και η μέγιστη ροπή του, κατά 0,5 kgm. Λόγος γίνεται ακόμη, για αύξηση του μεταξονίου της μοτοσυκλέτας στα 1.518 χιλιοστά, ενώ αναπόφευκτα ίσως αυξηθεί και το βάρος της, στο επίπεδο των 250 κιλών. Ε, άντε να το δούμε και στην πράξη! Οι ίδιες πληροφορίες, μιλούν για παρουσίαση τις πρώτες μέρες του Ιουλίου...  

 

Πηγή: Inmoto

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 09:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon