.
Κατηγορία AJP
Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 11:53

AJP 660 PR7 – 2015

Νέα adventure Raid!

 

Φαίνεται ότι η λύση για τους αγώνες rally έρχεται οικονομικά από την AJP. Η πορτογαλική εταιρία παρουσίασε την PR7 η οποία αρχικά εμφανίστηκε σε αγωνιστική έκδοση.

Είναι μία μοτοσυκλέτα με πλαίσιο κατασκευασμένο από συνδυασμό τμημάτων αλουμινίου και ατσαλιού, με κορυφαίες πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Ohlins και Marzocchi Shiver 48mm, με διαδρομές 280 / 300mm.
Η θέση οδήγησης είναι ψηλή στα 930mm τελείως ίσια για επιθετική οδήγηση, και στον πίνακα οργάνων συναντάμε τα απαραίτητα για πλοήγηση σε αγώνες rally. Η ζελατίνα του fairing μάλιστα είναι διάφανη ώστε να μπορεί να βλέπει τον δρόμο ο αναβάτης. Αυτό που ξεχωρίζει σίγουρα είναι ο κινητήρας των 660 κυβικών εκατοστών, προερχόμενος από το Yamaha XTZ Tenere 660. Είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος που έχει δώσει πνοή και σε άλλα μοντέλα όπως το Yamaha MT-03, το Aprilia Pegaso Strada και Terra, με απόδοση 47 ίππων. Η τροφοδοσία γίνεται από ένα σύστημα ψεκασμού της Mikuni EFI με σώμα 44 χιλιοστών και διαθέτει κιβώτιο 5 σχέσεων. Ο συμπλέκτης έχει αλλάξει και είναι υδραυλικός με νέο εξωτερικό σύστημα που καταλήγει στον παλιό μηχανικό.
Τα φρένα του αποτελούνται από δίσκους της Galfer με διαστάσεις 240mm και 300mm, με τον μπροστινό να είναι πλευστός. Οι τροχοί διαθέτουν στεφάνια της Excel Takasago 21" και 18" με ελαστικά της Michelin.

Το ρεζερβουάρ βρίσκεται κάτω από την σέλα και χωράει 17 λίτρα, ενώ μπορεί να επεκταθεί με προσθήκη πλαϊνών ρεζερβουάρ, στο μπροστινό τμήμα.Το μεταξόνιο φτάνει στα 1.532 χιλιοστά ενώ το βάρος, στην παρούσα έκδοση, στα 155 κιλά.
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε μία τέτοια έκδοση στην παραγωγή, με τον κατάλληλο εξοπλισμό δρόμου και μία λογική τιμή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: AJP PR7 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon