.
Κατηγορία Fantic
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 15:00

EICMA 2023 - Fantic Motor Stealth 125 2024

Νέα naked/street μοτοσυκλέτα από την Fantic Motor, η οποία μάλιστα αποτελεί και την πρώτη από μία νέα σειρά μοντέλων.

Η Fantic Motor παρουσίασε την νέα Stealth 125, με την έναρξη της παρουσίας της στην EICMA 2023. Πρόκειται για μία νέα, μικρού κυβισμού street, κατάλληλη για οδήγηση και με δίπλωμα A1 ή αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας των 125 κυβικών της μοτοσυκλέτας, θα έχει σύστημα VVA – μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, αν και δεν ανακοινώνεται ακριβώς πόση ισχύ θα έχει (υποθέτει εύκολα κανείς, ότι θα φτάνει το «ταβάνι» της Α1 κατηγορίας, ήτοι 15 ίπποι). Παράλληλα, η Fantic κάνει λόγο για ύπαρξη συμπλέκτη ολίσθησης-υποβοήθησης, ενώ από την φωτογραφία του μοντέλου διακρίνεται ξεκάθαρα η υβριδική προσέγγιση στο πλαίσιο (ατσάλινοι σωλήνες σε συνδυασμό με αλουμινένιες πλάκες) χρήση ανεστραμμένου πιρουνιού εμπρός, Full LED φώτα και ψηφιακές ενδείξεις.

Η Fantic Motor δεν έχει αποκαλύψει ακόμη, αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες ούτε και για το Stealth 125 – περιμένουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 15:03

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2023 - Fantic Motor Imola 2024 EICMA 2023 - Fantic Motor XE 300 2024 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon