.
Κατηγορία Fantic
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:36

EICMA 2023 - Fantic Motor Imola 2024

H νέα μικρή sport μοτοσυκλέτα της εταιρείας, για τους επίδοξους racers που θέλουν να πάρουν την ανάλογη γεύση.

Στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων μοντέλων της στην EICMA 2023, η Fantic παρουσίασε την νέα Imola 125, μία μικρού κυβισμού supersport μοτοσυκλέτα που η εταιρεία την απευθύνει, στους νέους αναβάτες. Με τον κινητήρα των 125 κυβικών, προφανώς θα είναι κατάλληλη για οδήγηση και με δίπλωμα αυτοκινήτοιυ (Β), άπαξ και πληροί ο αναβάτης της τις ανάλογες προϋποθέσεις.

Η Fantic δεν έχει δημοσιοποιήσει αναλυτικότερα τεχνικά στοιχεία για την Imola 125 – ελπίζουμε αυτό να αλλάξει σύντομα-, όμως μία ματιά αρκεί για να καταλάβεις τόσο το ύφος της μοτοσυκλέτας, όσο και την έμπνευση της από την αεροδυναμική μανία της εποχής. Διακίνονται τόσο πτερύγια στο εμπρός μέρος, όσο και στρατηγικά τοποθετημένα ανοίγματα, στα πλαστικά της, θυρίδες κυκλοφορίας αέρα στην καρίνα κ.ά.

Από την μοναδική φωτογραφία του μοντέλου που κυκλοφόρησε στα επίσημα κανάλια, βλέπουμε την χρήση πλαισίου υβριδικού τύπου -δηλαδή, πιθανότατα με συνδυασμό σωλήνων και πλακών, από ατσάλι και αλουμίνιο-, ενώ διακρίνεται και ψαλίδι τύπου «μπανάνα» στην πίσω ανάρτηση, ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και 4πίστονη, ακτινική δαγκάνα Brembo στο εμπρός φρένο. H μοτοσυκλέτα φαίνεται επίσης να είναι μονοθέσια, ενώ η εξάτμιση ξεχωρίζει ιδιαίτερα, στην δεξιά πλευρά και αρκετά υπερυψωμένη.

Περιμένουμε και περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες από την Fantic Motor, για την Imola 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 15:00

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon