.
Κατηγορία Bimota
Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 11:09

Bimota KB4 - Θα μπορούσε να δείχνει κάπως έτσι

Με την Kawasaki να έχει αγοράσει το 49% της Bimota, και με το Tesi H2 να ετοιμάζεται ήδη να βγει στην παραγωγή, τα βλέμματα των φαν της ιταλικής εταιρείας έχουν στραφεί στην KB4 (Kawasaki-Bimota 4), με ένα νέο render από Η/Υ να ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Καταρχήν να τονίσουμε πως ούτε το VisorDown που δημοσίευσε πρώτο το render, την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα δηλαδή, δεν γνωρίζει αν αυτό προέρχεται από τους κόλπους της Bimota, ή αν είναι σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή που θέλει να κλέψει λίγα από τα φώτα της δημοσιότητας.bimota impeto

Με λίγο ψάξιμο βρήκαμε πως το νέο render βασίζεται στο Bimota Impeto (φωτό άνω), με τις αλλαγές να βρίσκονται στον κινητήρα, στη θέση του τιμονιού, στο φέρινγκ, τον προβολέα, τη θέση της πινακίδας, και στην... κομμένη ουρά. Και κάπως έτσι μας μπήκαν αμφιβολίες για το πόσο επίσημο είναι.

Bimota KB4 concept 01

Θυμίζουμε πως η Bimota είχε παρουσιάσει δυο render από την KB4, δια χειρός Enrico Borghesan, επίσημου σχεδιαστή της εταιρείας -αν και στην αρχή και πάλι όλοι νόμιζαν πως προερχόταν από ανεξάρτητο σχεδιαστή- επιβεβαιώνοντας την έλευση του μοντέλου το Καλοκαίρι του 2020. Αυτά βέβαια, προ Κορωνοϊού.

Το μόνο που γνωρίζουμε στα σίγουρα είναι πως η μοτοσυκλέτα θα φέρει κινητήρα Kawasaki, όπως άλλωστε λέει και στο όνομα της, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εκείνον του Z1000 SX.

Υπομονή, μέχρι να δούμε αν το τελευταίο render είναι επίσημο, ή όχι, και μέχρι να μάθουμε το αν θα καθυστερήσει η έλευση του KB4 λόγω Κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 11:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon