.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 23:06

Greek Vendetta – Ελληνική ταινία για μηχανοκίνητα

 

Με μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητα και καρτ

 

 

To Greek Vendetta είναι μια παραγωγή που θα προβληθεί στο You Tube με σκοπό την παγκόσμια προώθηση του ελληνικού motorsport σε ευρύ κοινό.

Οι συμμετέχοντες

Μετά από την ιδέα του να γυριστεί ένα κλιπ 13 λεπτών, επιλέχτηκαν οι 4 οδηγοί:
1. Παπαλεξόπουλος Αποστόλης που οδηγεί μια TOYOTA SUPRA 700 ίππων
2. Ηλίας Μικές που οδηγεί μια original KTM EX-C 250
3. Καλογηράτος Μίκης που οδηγεί ένα ΚΑΡΤ ENERGY με κινητήρα TM 125
4. Καϊτατζής Παναγιώτης που οδηγεί ένα Mitsubishi EVO 9 Rally (N4) 300 ίππων

Στο όλο project προσκλήθηκαν και οι:
Νίκος Παυλίδης (Ισορροπιστής ΝΕΒΜΑ MUSIC GROUP)
Ελισάβετ Δοβλιατίδου (Miss Western 2012)
Επίσης στο κλιπ εμφανίστηκε για πρώτη φορά το υπέρ αυτοκίνητο του Δημήτρη Κορρέ το KORRES PROJECT 4 που το οδηγεί ο Παναγιώτης Καϊτατζής και φανερώνει για πρώτη φορά τις δυνατότητες του ελληνικής κατασκευής supercar.
Το κλιπ γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στους δρόμους της Πάτρας (με τις σχετικές άδειες της Αστυνομίας). Η διάρκεια των γυρισμάτων ήταν περίπου 17 μέρες. Η παραγωγή αποτελείτο από περίπου 250 άτομα. Χρησιμοποιήθηκαν περίπου 30 κάμερες Go Pro και αρκετές εξωτερικές κάμερες. Το υλικό που καταγράφηκε ήταν 4 Terabyte. To μοντάζ διήρκησε 4,5 μήνες.

Το σενάριο


Ο Αποστόλης Παπαλεξόπουλος drifter, οδηγώντας την Supra προκαλεί τους 3 οδηγούς σε μονομαχία με έπαθλο την όμορφη Ελισάβετ Δοβλιατίδου και υπενθυμίζει την ύπαρξη Vendettas με τους 3 άλλους οδηγούς.
Τα αίτια της vendettas θα αποκαλυφθούν σε επόμενο επεισόδιο από την παραγωγή του κλιπ.
Η ημερομηνία έκδοσης στο You Tube είναι 26 Μαρτίου 2014 στις 18.00
Ευχαριστούμε τους:
CARAVEL Ζαχαροπλαστεία Πάτρας, LOUX Cola, GoPro Drakos Digital, KTM South East Europe, www.plampropoulos.com , ΔΟΥΒΡΗΣ Ηλεκτρικές Συσκευές, Πίτα του Παππού, Ρούχα Jeanious Πάτρα, Ελαστικά LECONT

Με τιμή

Greek Vendetta Racing.

Φωτογραφίες

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 23:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon