.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 10:17

Varadero Club Hellas - Κόβει πίτα στη Θεσσαλονίκη

 

Πάθος και αγάπη για την μοτοσυκλέτα

 


Σκοπός του Varadero Club Hellas είνα να γνωριστούμε με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και την αγάπη για την μοτοσικλέτα,τη φύση,τη φιλία και να ανταλλάξουμε μαζί τους,απόψεις και εμπειρίες. Στα πλαίσια, λοιπόν, της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών, ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα.
Το Varadero Club Hellas θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στις 24-26 Ιανουαρίου 2014,για να ευχηθεί ένα χαρούμενο, δημιουργικό και γεμάτο όνειρα με όμορφες και ξεχωριστές στιγμές 2014.
Η Θεσσαλονίκη, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Αποτελεί έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης. Από την ίδρυσή της από τον Κάσσανδρο ως μια ακμάζουσα ελληνιστική πόλη μέχρι την οθωμανική κυριαρχία αξιοποιεί την στρατηγική της θέση και αναπτύσσεται σε μια πολυπολιτισμική πόλη. Έλαβε το όνομά της προς τιμήν της συζύγου του, Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν ετεροθαλής αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κόρη του Φιλίππου Β’. Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, στο μυχό του Θερμαϊκού κόλπου. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές του Κεδρηνού Λόφου και περιβάλλεται στα ανατολικά από το δάσος του Σέιχ Σου. Στη Σίνδο υπάρχει η βιομηχανική ζώνη της πόλης και στα νότια βρίσκονται οι περιοχές του αεροδρομίου, της Θέρμης και νοτιοανατολικά η περιοχή του Πανοράματος. Η θέση της πόλης στην ευρύτερη περιοχή Μακεδονίας-Θράκης, η ύπαρξη του λιμανιού της ως φυσικής πύλης της περιοχής αυτής προς τη θάλασσα αλλά και η φυσική οχύρωσή της καθιστούν τη Θεσσαλονίκη αφενός σημαντικό στρατηγικό σημείο, αφετέρου εμπορικό, συγκοινωνιακό και πολιτισμικό σταυροδρόμι από την αρχαιότητα έως και τα σημερινά χρόνια.

Θα βρισκόμαστε στο Ξενοδοχείο Φιλίππειον που βρίσκεται στο Δάσος του ΣΕΙΧ ΣΟΥ.

Δημιουργούμε Μοτοσικλετιστική Ημερίδα το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2013 (https://www.facebook.com/events/611532262215463/?previousaction=join&;source=1), στον Συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου με ομιλητές:
α) Ανδρέας Ψυχογυιός- Στράτος Θαλασούδης, θα μας μιλήσουν για τα ελαστικά Μοτοσικλέτας και θα γίνει πρακτική εξάσκηση στην επισκευή του ελαστικού με κορδόνι (μπάλωμα).
β) Τάκης Μανιάτης , θα μας μιλήσει για την ασφάλεια του αναβάτη, τους κινδύνους στο δρόμο και πως αντιδρούμε και για την ασφάλεια στη καθημερινή μας μετακίνηση.
γ) Στέλιος Κάζακλης εξουσιοδοτημένο Συνεργείο HONDA, Θα απαντήσει στις ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το VARADERO
Μετά θα ακολουθήσει εκδήλωση στον ειδικό χώρο εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου (http://www.philippion.gr/EL/index.php), με πολλά δώρα, με πολύ διασκέδαση και απρόοπτα.
Εκ του Δ.Σ.
Αντωνόπουλος Ντίνος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
VARADERO CLUB HELLAS ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 29 ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Τηλ:6977281678 Web Site:www.varaderoclub.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: VARADERO CLUB HELLAS

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hellinmoto Christmas Bazaar Λ.Ε.Μ.Σ. – 3ο χειμωνιάτικο πάρτι »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon