.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2013 11:45

Vespa for Children

 

Πρωτοβουλία Διεθνούς εμβέλειας

 


"Vespa for Children". Ο Όμιλος Piaggio με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αναλαμβάνει μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία Διεθνούς εμβέλειας. Η πρωτοβουλία αφορά την υποστήριξη ενός ιατρικού προγράμματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Bambino Gesù και το Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιατρικής στο Ανόι και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στην ευρεία περιοχή και η αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής σε βρέφη και παιδιά.

Το πρόγραμμα «η VESPA για τα παιδιά» είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα στο Βιετνάμ.

Μιλάνο, 15 Απρίλιου 2013 – Ο Όμιλος Piaggio, εγκαινιάζει το πρόγραμμα "Vespa for children". Η ανακοίνωση για την έναρξη του προγράμματος έγινε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Roberto Colaninno, κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Εταιρείας. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, μέρος των εταιρικών δραστηριοτήτων του Ομίλου, το οποίο σκύβει κοντά στα προβλήματα των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Τόσο στην Ιταλία όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, η Vespa ξεχωρίζει για τις αξίες της, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων αλλά και το σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτό αντικατοπτρίζεται στη διαδρομή που ακολουθεί η εικόνα της μάρκας μέσα στα χρόνια αλλά και στη συνεχή ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως οι κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης και μειωμένων ρύπων».

Η Vespa είναι ένα σκούτερ που προκαλεί έντονα το αίσθημα της ευχαρίστησης: ευχαρίστηση να τη βλέπεις, ευχαρίστηση να την οδηγείς. «Κοιτάξτε λίγο γύρω σας μέσα στην πόλη. Οι άνθρωποι που οδηγούν Vespa έχουν ένα μόνιμα καρφωμένο χαμόγελο στα πρόσωπά τους », δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Roberto Colaninno και συνεχίζει.
«Όχι τυχαία. Η Vespa έχει καταφέρει να μας έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Διαθέτοντας εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο, νοιώθουμε περισσότερο από ποτέ πως αποστολή μας είναι να ήμαστε αρωγοί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε».
Η έναρξη του προγράμματος μας θα ξεκινήσει στο Ανόι, με την βοήθεια του καθηγητή Giuseppe Profiti, Πρόεδρο του Νοσοκομείο Παίδων Bambino Gesù, ένα σημαντικό κέντρο παιδιατρικής έρευνας και ιατρικής σε διεθνές επίπεδο. Στόχος και ζητούμενο του προγράμματος είναι τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στην ευρεία περιοχή και η αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής σε βρέφη και παιδιά».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2013 11:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon