.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 11:51

EICMA Riding Fest 2024 – Γιορτή της οδήγησης μοτοσυκλέτας στο Misano

Μια μεγαλεπήβολη εκδήλωση υπό την αιγίδα της EICMA, που υπόσχεται μαζικά test rides πολλών από τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και δικύκλων του 2024.  

Μετά από την ιστορική επιτυχία της EICMA 2023, με το ρεκόρ προσέλευσης φίλων της μοτοσυκλέτας και την αναγέννηση του δικύκλου να είναι γεγονός, η EICMA ανακοινώνει μια νέα εκδήλωση για το 2024, με την ονομασία «Riding Fest 2024». Με την σημασία της «φυσικής επαφής» αναβάτη και μοτοσυκλέτας να τονίζεται σαφώς από την επιτυχία των εκθέσεων, αλλά και την ζήτηση για test ride να είναι τόσο αυξημένη, η διοργανώτρια της EICMA έπιασε τον παλμό και τολμά να προτείνει μια διήμερη εκδήλωση οδήγησης, στην πίστα του Misano «Marco Simoncelli».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 27 και 28 Απριλίου 2024 και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία για τους μοτοσυκλετιστές να δοκιμάσουν πολλά από τα μοντέλα του 2024, μάλιστα σε ειδικά διαχωρισμένες δοκιμές εντός και εκτός δρόμου, αλλά και μέσα στην πίστα Marco Simoncelli. Παράλληλα με τα test rides, θα λάβουν χώρα και πολλές εκδηλώσεις διασκέδασης, στους ανοικτούς χώρους της πίστας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν ειδικές ευκαιρίες δοκιμών για νέους αναβάτες, με μοντέλα στα 125 κυβικά, αλλά και παιδιά 5 έως 12 ετών, σε ειδικά διαμορφωμένες συνθήκες!

Σύμφωνα με όσα γίνονται μέχρι τώρα γνωστά, η συμμετοχή στην εκδήλωση και στα test rides θα είναι δωρεάν, εκτός από τα τεστ που θα γίνουν εντός πίστας, για τα οποία θα υπάρχει μια χρέωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ φιλανθρωπικών σκοπών. Προς το παρόν, αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, σε όλα τα επίπεδα, τις οποίες θα σας μεταφέρουμε αναλόγως.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 11:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon